در بخش اول و دوم این مقاله، شش سؤال مهم که لازم است قبل از پیوستن به استارتاپ جدید از خود بپرسید را بررسی کردیم. در ادامه مطلب، به چهار سؤال پایانی خواهیم پرداخت.

 

7 – متریک ستاره شمالی (north star metric) استارتاپ شما چیست و چه چیزی را بزرگترین تهدید احتمالی در برابر رشد خود می‌دانید؟

قبل از اینکه به یک استارتاپ بپیوندید، بهتر است درنظر بگیرید که شما چه نقشی در آن مجموعه ایفا خواهید کرد. تلاش‌‌های شما چه تأثیری بر متریک خواهند داشت و چطور می‌توانید با ریسک‌های پیش‌ رو مذاکره کنید؟.

به گزارش واحد ترجمه ایران دکونومی، یکی از سؤالات مفید در این زمینه این است: “متریک نهایی موفقیت برای این کمپانی چیست؟” فراتر رفتن از اهداف کوتاه‌مدت، به داوطلبان این شانس را می‌دهد که دریابند چه چیزی عامل محرک اعضای تیم است؟. کسب عنوان یونیکورن (جذب سرمایه‌‌ای در حدود 1 میلیارد دلار و یا بیشتر)، تأثیرگذاری بر زندگی افراد، حل کردن مشکلات، تغییر طرز فکر کاری، رسیدن به نتایج مثبت مالی و یا چیز دیگر؟

برای فهمیدن اینکه تیم بنیان‌گذار چقدر دقیق و باملاحظه هستند، می‌توانید از آنها درباره دیگر استارتاپ‌هایی بپرسید که سعی در حل مشکلاتی مشابه با مشکلات آنها دارند و یا پیشنهادهای قابل‌قیاسی داده‌اند. چرا آن کمپانی‌ها موفق نبودند و این افراد چه مسیر متفاوتی را در پیش خواهند گرفت؟

 

استارتاپ

 

8 – چه چیزی باعث شد که این استارتاپ را خلق کنید یا به آن بپیوندید و چه چیزی مشوق شماست که هرروز برای آن تلاش کنید؟

فهمیدن اینکه چه چیزی به تیم انگیزه می‌دهد – یک چالش فنی (مشکلی که ارزش حل کردن دارد)، پتانسیل تأثیرگذاری، صاحب سهام شدن و غیره – می‌تواند به شما در درک خط مشی و طرز فکر کمپانی کمک کند.

هنگام صحبت کردن با اعضای تیم، پرسیدن سؤالاتی از این دست مفید است: “چه چیزی باعث شد که از بین همه کمپانی‌هایی که با آنها درحال مصاحبه و مکاتبه بودید، به این استارتاپ بپیوندید؟ آیا تجربه‌ای که هم‌اکنون کسب کرده‌اید با انتظاری که داشتید هم‌خوانی دارد؟ بزرگترین عامل غافل‌گیری برایتان چه چیزی بود؟”

هنگام صحبت کردن با بنیان‌گذاران استارتاپ، سؤال پرسیدن درباره خاستگاه و محل شروع کمپانی می‌تواند انتخاب جالبی باشد: “این استارتاپ کار خودش را از کجا شروع کرد؟، و رابطه بین بنیان‌گذار و مشکل یا فرصت کاری‌ که جرقه شروع این مسیر بود، چیست؟” پاسخ این سؤالات می‌تواند شما را از انگیزه‌های آغازین شروع این کسب‌و‌کار مطلع کند.

 

9 – این استارتاپ در پی رسیدن به چه هدفی است؟ و در صورت موفقیت، چه اثری بر دنیا می‌گذارد؟

توصیه می‌شود که داوطلبان از مأموریت‌ و اهداف محصول و کمپانی موردنظر کسب اطلاعات کرده و اطمینان حاصل کنند که این موارد با استانداردها و ترجیحات شخصی خودشان همخوانی داشته باشد. کار کردن در محیطی که تولید کننده محصولاتی است که با خط فکری و ارزش‌هایی که شما به آنها باور دارید، در تضاد است، می‌تواند در بلندمدت منجر به مأیوس شدن، عدم مشارکت و کاهش انگیزه و رضایت‌خاطر شما شود.

 

10 – از خودتان بپرسید: “اگر این استارتاپ با شکست مواجه شود، آیا خودم را در موقعیتی می‌بینم که مجدداً با این تیم کار کنم؟”

در دنیای استارتاپ‌ها، کار کردن در کنار افراد باهوش و زیرک، نه تنها وقتی از شما تلف نمی‌کند، بلکه می‌تواند سرشار از تجربه‌های گوناگون باشد. اگر در صورت طرح این سؤال، باز هم مایل بودید که در کنار همچین افرادی کار کنید، این یعنی درصد ریسک‌پذیری مسیر آینده شغلی خود را کاهش داده‌اید.

 

منبع: Forbes

نویسنده مقاله: میرونا گیرتو

مترجم: مائده هاشمی

ویراستار: تارا هدایتی

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array