در بخش اول این مقاله، به چهار توصیه مهم برای نوکارآفرینان پرداختیم. در ادامه مطلب چهار توصیه باقی‌مانده را شرح خواهیم داد.

 

5 – تک‌تک لحظات شما ارزش مالی دارند

هیچ‌چیز بیشتر از وقت شما ارزش مالی ندارد. شما هرروز زمان محدودی در اختیار خود دارید، پس باید هنگام برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های روزانه خود، این موضوع را مدنظر داشته باشید.
هر ثانیه‌ای که صرف اقدامی بی‌ربط به استارتاپ خود می‌کنید، در واقع وقت و سرمایه خود را هدر داده‌اید.

6 – روی جذب مشتری متمرکز شوید

بدون مشتری، بیزینسی وجود ندارد. هرچه زودتر دریابید که چگونه می‌توانید مشتری جذب کنید، شانس موفقیت استارتاپ شما نیز بالاتر می‌رود.
وقتی راهکارهای متفاوت جذب مشتری را شناسایی کردید، روی فرایند بهینه‌سازی و کاهش هزینه‌ها کار کنید.
در ابتدای کار، فهمیدن اینکه کدام روش‌ها برای استارتاپ شما مفید و پربازده هستند، کار سختی‌ است، هم از لحاظ مالی و هم زمانی. پس باید روی فرصت‌های سودآورتر متمرکز شوید.
به محض اینکه با موفقیت موارد بالا را سازمان‌دهی کردید، توانایی مالی آزمون و خطا کردن دیگر روش‌ها را نیز خواهید داشت.

 

استارتاپ

7 – حقوق خود را پرداخت کنید

سخت کار کردن و پشتکار داشتن، به تنهایی نیازهای زندگی شما را فراهم نمی‌کند، شما باید حقوق خود را نیز پرداخت کنید.
با اینکه لازم نیست در مراحل ابتدایی با پرداخت دستمزد بالایی به خود پاداش دهید، اما حقوق پرداختی باید کفاف خرج‌ومخارج زندگی شما را بدهد.
به اندازه‌ای که بتوانید در رفاه و آرامش زندگی کنید و روی ساختن کسب‌وکارتان تمرکز کنید، برای خود حقوق درنظر بگیرید. وقتی استرس مسائل مالی شخصی را رفع کنید، می‌توانید با آرامش خاطر و با تمرکز بالا روی استارتاپ خود کار کنید.

8 – اهداف مالی تعیین کنید

به جای گفتن اینکه “می‌خواهم یک استارتاپ چند میلیون‌دلاری تأسیس کنم”، باید اهداف مالی خود را به اهداف کوچک‌تر و در دسترس‌تری تقسیم کنید.
اهداف مالی ماهانه، هفتگی و یا حتی روزانه به شما اجازه می‌دهد که طبق برنامه پیش‌ بروید و اصلاحات لازم در جهت رشد و توسعه دائمی استارتاپ خود را لحاظ کنید.
شما حتی می‌توانید نقاط عطفی در طول مسیر تعریف کرده و سعی کنید به آنها نیز دست یابید، همین نقاط عطف برایتان اهداف کوچک‌تری تدارک می‌بیند و با انجام دادنشان در مسیر موفقیت خواهید بود‌.
دستیابی به اهداف و دستاوردهای کوچک به شما اعتماد به نفس کافی برای ادامه مسیر کارآفرینی را می‌دهد.

 

 

منبع: entrepreneur

نویسنده: جاناتان لانگ

مترجم: مائده هاشمی

ویراستار: تارا هدایتی

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array