به گزارش واحد ترجمه ایران‌دکونومی، ساختن یک کمپانی از صفر یکی از سخت‌ترین کارهایی است که در زندگی انجام داده‌ام. اگر به این فکر افتاده‌اید که استارتاپ خود را راه‌اندازی کنید، من برای شما احترام زیادی قائل هستم، زیرا این اقدام آسانی نیست.

در ادامه، ۸ توصیه را شرح خواهم داد که به شما کمک می‌کند تا از تعدادی از اشتباهات رایج هنگام راه‌اندازی استارتاپ خود جلو‌گیری کنید.

1 – مدیریت کردن گردش مالی ضروری‌ است

بسیاری از استارتاپ‌ها به دلایل مختلفی شکست می‌خورند، اما یکی از رایج‌ترین دلایل آن “پول کم آوردن” است.
شما باید کاملاً درجریان ریز هزینه‌ها و ریز درآمدها باشید. اگر کنترل نقدینگی خود را به‌دست نگیرید، بیزینس خود را در موقعیتی بسیار خطرناک قرار خواهید داد. وقتی پولی برایتان باقی نمانده باشد، دیگر اهمیتی ندارد‌ که ایده موردنظرتان تا چه حد فوق‌العاده است.
از همان ابتدا بودجه‌ای تعریف کنید و به آن پایبند باشید.

2 – آمار تک‌تک مخارج خود را داشته باشید

هنگام راه‌اندازی یک استارتاپ، هرروز مخارج جدیدی به لیست شما اضافه خواهد شد. استخدام یک حسابدار یا مدیرمالی برای به دست گرفتن کنترل اوضاع در مراحل ابتدایی، راهی اقتصادی‌ برای بیزینس شما نخواهد بود. پس بهتر است از نرم‌افزارهای حسابداری برای رسیدن به این هدف استفاده کنید.
این اقدام نه‌تنها در مدیریت گردش مالی مفید خواهد بود، بلکه هنگام پرداخت مالیات سالانه نیز به شما کمک شایانی خواهد کرد‌. به همان نسبت که بیزینس شما رشد می‌کند، مدیریت حساب کتاب‌ها نیز دشوارتر خواهد شد. و در این زمان است که باید به فکر استخدام فردی متخصص باشید.

 

 

استارتاپ

 

3 – هزینه‌های ثابت خود را در روزهای آغازین محدود کنید

در روزهای ابتدایی راه‌اندازی یک استارتاپ، کاهش دادن خرج و مخارج، لازمه دوام طولانی بیزینس شماست. شما در روزهای اولیه نیازی به دفترکاری بزرگ در مرکز شهر و یا منوی غذایی گران‌قیمت برای سه وعده در طول روز ندارید.
با احتیاط خرج کنید تا بتوانید بیشتر سرمایه خود را به رشد و توسعه استارتاپ خود اختصاص دهید. چنین اقدامی به شما اجازه می‌دهد تا روزی هر امکاناتی که خواستید، فراهم کنید.
بسیاری از استارتاپ‌ها روی موضوعات اشتباهی تمرکز می‌کنند‌، خواسته‌هایی مانند دفترکار شیک و امکانات فوق‌العاده، و در نتیجه فراموش می‌کنند که اولویت اصلی آنها باید کسب درآمد و بازده مالی باشد.

4 – خوش‌بین باشید اما آمادگی بدترین حالت ممکن را نیز داشته باشید

هنگام شروع یک بیزینس جدید، بهتر است که خود را برای بدترین سناریوی ممکن آماده کنید. تا وقتی که جایگزینی برای درآمد خود پیدا نکرده‌اید، از شغل خود کناره‌گیری نکنید و منبع درآمد اصلی خود را قطع نکنید.

آینده‌نگر باشید. جهت اطمینان و محض احتیاط، هم در حوزه شخصی و هم کاری، مبلغی سرمایه را در حساب پس‌انداز اضطراری خود قرار دهید. بهتر است که تمام و کمال آماده روزهای بد باشید تا اینکه هیچ اقدام پیش‌گیرانه‌ای انجام نداده باشید.

متأسفانه این اتفاقات بد پیش می‌آیند، مخصوصاً در شرایطی که اصلاً انتظارش را ندارید. به عنوان یک کارآفرین، مسئولیت زمان بازنشستگی‌تان با خود شماست.
پس وقتی که روند کسب درآمدتان آغاز شد، بهتر است گزینه‌هایی مثل Roth IRA (حسابهای بازنشستگی فردی (IRA) با نوع خاصی از سیستم برتری مالیاتی هستند، Roth IRA بر پایه سرمایه‌گذاری بلندمدت با ارز دیجیتال است.) و سرمایه‌گذاری کردن، حتی به مقدار کم را در نظر داشته باشید.

کم داشتن بهتر از هیچ‌چیز نداشتن است.
سرمایه‌گذاری خُرد و یا اختصاص دادن مقداری سرمایه به صورت ماهانه به یک پلتفرم آنلاین، راه مناسبی است.

 

در بخش دوم این مقاله، به چهار توصیه باقی‌مانده خواهیم پرداخت.

 

منبع: entrepreneur

نویسنده: جاناتان لانگ

مترجم: مائده هاشمی

ویراستار: تارا هدایتی

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array