در بخش اول مقاله، سه نکته مهم در مدیریت بحران پیش آمده برای استارتاپ‌ها را با هم بررسی کردیم. در ادامه مطلب، چهار مورد باقی مانده را شرح خواهیم داد.

 

4- تمرکز و عملکرد

به گزارش واحد ترجمه ایران دکونومی، مدیریت کردن بحران پیش آمده، بار بسیار زیادی را بر اعضای تیم تحمیل می‌کند و بر عملکرد و تمرکز آنها تأثیرگذار است. در شرایط عادی، معمولاً پنج عامل بازدارنده وجود دارد:

اما هنگام مواجه با بحران، عامل جدیدی به این لیست اضافه می‌شود: ترس؛ که در نهایت باعث وحشت و عدم اطمینان می‌شود.

برای جلوگیری از نابودی استارتاپ توسط این حواس‌پرتی‌ها، لیدرها باید به اعضای تیم خود کمک کنند تا متمرکز باقی مانده و تمام حواس خود را بر اهداف جدید معطوف کنند. تأکید خود را بر مدیریت هزینه‌ها، مدیریت تیم و توسعه فرصت‌ها قرار دهید.

 

5- بهینه‌سازی مصرف انرژی

وقتی اوضاع کاری سخت و پیچیده می‌شود، مهم است که با مراقبت از خود و اعضای تیم، پرانرژی بودن و مثبت اندیشی همه اعضا را تضمین کنید.

از بحران پیش آمده در جهت انرژی بخشی به تیمتان استفاده کنید، بر روی متحد کردن تیم و ایجاد  طرز فکر مثبت و سازنده تمرکز کنید. خلاق باشید و به اعضا آزادی عمل انجام فعالیت‌هایی را بدهید که سلامت ذهنی و جسمی آنها را بهبود می‌بخشد.

 

استارتاپ

 

6- ارتباطات قوی

ارتباطات درونی و بیرونی، هنگام مواجه با بحران اهمیت ویژه‌ای دارند. به صورت پیش فرض باید حدالامکان ارتباطات مؤثر داشته باشید و همچنین منظور خود را شفاف و واضح بیان کنید.

به نظر شخصی من، زیاده روی در ارتباطات و به اشتراک گذاشتن، ریسک کمتری از ارتباطات محدود و ناکافی دارد. با این حال، در هنگام بروز بحران به میزان انرژی و حال روحی تیم خود واقف باشید. اگر تردیدی برای آنها به وجود آمد، بهترین راه‌حل و راهنما: ساده‌سازی، تأکید و تکرار است.

 

7- استحکام ذهنی

در هنگام مواجه با بحران، میزان استرس وارده بیش از حد زیاد می‌شود. مدیریت کردن و سربلند بیرون آمدن از این استرس، چالش واقعی پیش روی لیدرهای استارتاپ‌هاست. اما من به نتیجه رسیده‌ام که همین استرس، می‌تواند فرصتی برای رشد باشد. شانسی برای تغییر حالت از قربانی ماجرا، به کسی که خواهان کمک به دیگران است، شانسی برای اینکه در برابر ناملایمات انعطاف‌پذیر باشید، و فرصتی برای یافتن خودتان و تبدیل شدن به یک لیدر واقعی.

برای بهبود استحکام ذهنی خود و تیمتان، از هیچ تلاشی فروگذار نکنید. به عنوان مثال، منبع استرس و میزان استرسی که به اعضای تیم وارد می‌شود را شناسایی و ارزیابی کنید. هرچقدر هم که چالش پیش رویتان سخت و پیچیده باشد، با داشتن روحیه‌ای محکم می‌توانید از پس آن برآیید.

به نظر می‌آید که اتفاقات آسیب‌پذیری که باعث بحران اقتصادی سال 2022 شدند‌، درحال از بین رفتن هستند. میزان عقب‌نشینی ممکن است به آن بدی که پیش‌بینی شده بود، نباشد.

و درباره وضعیت به وجود آمده توسط پاندمی کرونا، فرصت‌های بی‌شماری برای وفق دادن خود با ترندهای جدید در بازار خواهید داشت. مسئله حائز اهمیت این است که شما آماده امتحان کردن این فرصت‌ها باشید و با استفاده از آنها استراتژی‌های جدیدی برای رونق استارتاپ خود طراحی کنید.

بحران‌ها می‌توانند فرصت فوق‌العاده‌ای برای افزایش تمرکز استارتاپ‌ها باشند. افرادی که با موفقیت از پس این چالش بر می‌آیند، می‌توانند در بحران بعدی برنده این بازی باشند. لیدرها باید با آینده‌نگری از این مصیبت وارده کمال استفاده را برده و بر ساختن استراتژی‌هایی که در بلند مدت به نفع آنها خواهد بود، تمرکز کنند.

این لیست 7 موردی، بهترین نقطه شروع برای متمرکز کردن تلاشتان است.

 

منبع: Forbes

نویسنده مقاله: کریستوبال آلونسو – موسس Startup Wise Guys.

مترجم: مائده هاشمی

ویراستار: تارا هدایتی

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array