به گزارش واحد ترجمه ایران دکونومی، بر اساس آمارهای تولید ناخالص داخلی، ایالات متحده آمریکا، چین، ژاپن، آلمان و هند بزرگترین اقتصادهای جهان در سال 2023 هستند. تولید ناخالص داخلی به عنوان یک معیار کلیدی برای ارزیابی بزرگیِ اقتصاد یک کشور عمل می‌کند.

هدف این مقاله آشنا نمودن شما با 10 اقتصاد بزرگ جهان در سال 2023 است که بر اساس تولید ناخالص داخلی انتخاب و رتبه‌بندی شده‌اند. اکنون، بیایید نگاهی به 10 اقتصاد ثروتمند جهان در سال 2023 بیندازیم، شایان ذکر است که آمارها توسط صندوق بین المللی پول ارائه شده است.

1-ایالات متحده آمریکا

تولید ناخالص داخلی: 26854 میلیارد دلار

تولید ناخالص داخلی بر اساس سرانه کشور: 80030 دلار

نرخ رشد سالانه تولید ناخالص داخلی: 1.6درصد

ایالات متحده جایگاه خود را به عنوان بزرگ‌ترین اقتصاد جهانی و ثروتمندترین کشور، از سال 1960 تا 2023 حفظ کرده است. این کشور از بازار مصرف قابل توجهی برخوردار است، زیرساخت انعطاف پذیری دارد و شرایط تجاری سودمندی را تجربه می‌کند.

2-چین

تولید ناخالص داخلی: 19374 میلیارد دلار

تولید ناخالص داخلی بر اساس سرانه کشور: 13720 دلار

نرخ رشد سالانه تولید ناخالص داخلی: 5.2 درصد

چین شاهد رشد قابل توجهی در پیشرفت اقتصادی خود بوده است و از رتبه چهارم در سال 1960 به رتبه دوم در سال 2023 رسیده است. اقتصاد چین عمدتاً به تولید، صادرات و سرمایه‌گذاری وابسته است. این کشور دارای نیروی کار گسترده، حمایت قوی دولتی، پیشرفت‌های زیرساختی و بازار مصرفی در حال گسترش است.

3-ژاپن

تولید ناخالص داخلی: 4410 میلیارد دلار

تولید ناخالص داخلی بر اساس سرانه کشور: 35390 دلار

نرخ رشد سالانه تولید ناخالص داخلی: 1.3 درصد

اقتصاد برجسته ژاپن با فناوری پیشرفته، قدرت تولید و خدمات متمایز است. بخش‌های برجسته اقتصاد شامل خودرو، الکترونیک، ماشین آلات و حوزه‌های مالی است. علاوه بر این، ژاپن به دلیل اخلاق کاری تزلزل ناپذیر، پیشرفت‌های تکنولوژیکی پیشگام و صادرات استثنایی با کیفیت برتر شناخته شده است.

4-آلمان

تولید ناخالص داخلی: 4309 میلیارد دلار

تولید ناخالص داخلی بر اساس سرانه کشور: 51380 دلار

نرخ رشد سالانه تولید ناخالص داخلی: -0.1 درصد

اقتصاد آلمان به شدت بر صادرات متمرکز است و به دلیل دقت خود در بخش‌های مهندسی، خودروسازی، شیمیایی و داروسازی مشهور است. این کشور از نیروی کار ماهر، تحقیق و توسعه قوی و همچنین تعهد آشکار به پرورش نوآوری بهره می‌برد.

5-هند

تولید ناخالص داخلی: 3750 میلیارد دلار

تولید ناخالص داخلی بر اساس سرانه کشور: 2600 دلار

نرخ رشد سالانه تولید ناخالص داخلی: 5.9 درصد

اقتصاد هند رشد سریعی دارد که توسط بخش‌های کلیدی مانند فناوری اطلاعات، خدمات، کشاورزی و تولید تقویت می‌شود. این کشور از بازار داخلی گسترده خود، نیروی کار جوان و ماهر از نظر فناوری و طبقه متوسط در حال گسترش خود سود می‌برد.

6-انگلستان

تولید ناخالص داخلی: 3159 میلیارد دلار

تولید ناخالص داخلی بر اساس سرانه کشور: 46310 دلار

نرخ رشد سالانه تولید ناخالص داخلی: -0.3 درصد

اقتصاد انگلستان ترکیبی از بخش‌های خدمات، تولید، مالی و خلاقیت است. لندن به عنوان یک مرکز مالی بزرگ در سراسر جهان شناخته شده و سرمایه گذاری‌های خارجی را جذب می‌کند.

7-فرانسه

تولید ناخالص داخلی: 2924 میلیارد دلار

تولید ناخالص داخلی بر اساس سرانه کشور: 44410 دلار

نرخ رشد سالانه تولید ناخالص داخلی: 0.7 درصد

پیش بینی می‌شود فرانسه در سال 2023 تولید ناخالص داخلی 2920 میلیارد دلاری داشته باشد. اقتصاد فرانسه با تنوع شناخته می‌شود و بر صنایعی مانند هوافضا، گردشگری، کالاهای لوکس و کشاورزی تأکید دارد. فرانسه به دلیل سیستم رفاه اجتماعی قوی، زیرساخت های توسعه یافته و سرمایه‌گذاری قابل توجه در تحقیق و توسعه مشهور است.

8-ایتالیا

تولید ناخالص داخلی: 2170 میلیارد دلار

تولید ناخالص داخلی بر اساس سرانه کشور: 36810 دلار

نرخ رشد سالانه تولید ناخالص داخلی: 0.7 درصد

ایتالیا به عنوان سومین اقتصاد بزرگ اتحادیه اروپا دارای یک بازار بسیار توسعه یافته است. این کشور به دلیل بخش کشاورزی سخت کوش و رقابتی خود شناخته شده است.

9-کانادا

تولید ناخالص داخلی: 2090 میلیارد دلار

تولید ناخالص داخلی بر اساس سرانه کشور: 52720 دلار

نرخ رشد سالانه تولید ناخالص داخلی: 1.5 درصد

اقتصاد کانادا به شدت به منابع طبیعی فراوان خود متکی است که شامل نفت، گاز، مواد معدنی و زغال سنگ می‌شود. علاوه بر این، این کشور دارای بخش خدمات پر رونق، صنعت تولیدی تثبیت شده و متعهد به نوآوری است.

10-برزیل

تولید ناخالص داخلی: 2080 میلیارد دلار

تولید ناخالص داخلی بر اساس سرانه کشور: 9670 دلار

نرخ رشد سالانه تولید ناخالص داخلی: 0.9 درصد

اقتصاد برزیل دارای بخش‌های گسترده‌ای است که شامل کشاورزی، معدن، تولید و خدمات می‌شود. قابل ذکر است، این کشور مرکز جهانی برای تولید و صادرات محصولات کشاورزی است. عوامل متعددی از جمله قیمت کالاها، مصرف داخلی و پیشرفت زیرساخت ها، رشد اقتصاد برزیل را شکل می‌دهند.

منبع: forbesindia

آخرین اخبار اقتصادی

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array