به گزارش ایران دکونومی، گروه علمی تحلیلی طیف که برگزار کننده چهارمین رویداد هفته ایران دیجیتال است، اعلام کرد که در این رویداد، پنل‌های مدل اقتصادی توسعه ارتباطات، تحلیل سیاست‌های حاکم بر فیلترینگ و کیفیت اینترنت در کشور، واگذاری باند فرکانسی ۳۵۰۰ مگاهرتز و چشم‌انداز توسعه نسل پنجم تلفن همراه و هوشمند سازی مصرف انرژی با تاکید بر حوزه گاز و برق برگزار می‌شود.

محمد کشوری، دبیر رویداد هفته ایران دیجیتال و مدیر گروه علمی تحلیلی طیف در خصوص این رویداد گفت: «نیم‌بها بودن ترافیک داخلی برای کاربر عایدی خاصی ندارد، زیرا مبلغ قابل توجهی نمی‌شود. از سویی برای پلتفرم هزینه‌زاست و بهتر است این مبلغ به تقویت محتوا و زیرساخت‌ها اختصاص یابد.»

وی با انتقاد از کیفیت اینترنت و فیلترینگ افزود: «باید قبول کنیم کاربران از کیفیت اینترنت راضی نیستند. اکنون نیاز به استفاده از فیلترشکن زیاد شده است و حتی استفاده از فیلترشکن برای نوجوانان نیز قبحی ندارد. فیلترشکن امروز بخشی از زندگی روزمره مردم است.»

به گفته او اگر ۳۰ الی ۴۰ درصد پوشش‌های فیبرنوری در کشور به اشتراک فعال تبدیل شوند، نرخ خوبی است.

کشوری در خصوص وضعیت اینترنت ایران اضافه کرد: «چهار پنجم ترافیک دنیا اینترنت ثابت است، در حالی که این نسبت در ایران یک سوم است.»

همچنین در خصوص اینترنت 5G توضیح داد: «در 5G چند مسئله داریم. یکی اینکه خیلی معتقدند باید شبکه ثابت را به جای آن توسعه دهیم. توسعه 5G در درازمدت صورت می‌گیرد و علاوه بر این 5G قابلیت‌هایی دیگری دارد و مزیتش فقط سرعت بالاتر نیست.»

وی در خصوص فرکانس مورد نیاز هم تاکید کرد: «فرکانس ۷۰۰-۸۰۰ هم در این میان مهم‌ است و با توجه به هم‌سویی دولت و صداوسیما زمان خوبی است که تعیین تکلیف شود. واگذاری فرکانس ۳۵۰۰ نیز لازمه توسعه 5G در کشور است.»

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array