به گزارش ایران دکونومی،مهدی ضیغمی، رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: به زودی عرضه خودروهای وارداتی جدید در سامانه آغاز می شود. قرار است فرایند خرید خودروهای وارداتی از شرکت ها را تسهیل کنیم و بزودی شرایط جدید فروش خودروهای وارداتی را اعلام می کنیم.

او افزود: در کنار سامانه عرضه خودروهای وارداتی، سامانه ای مجزا برای فروش خودروهای برقی وارداتی در نظر گرفته ایم و در اردیبهشت ۱۴۰۳ برای اولین بار فروش این دسته از خودروها را آغاز می کنیم که شرایط خرید به مراتب راحتتری را از خودروهای وارداتی دیگر دارند.

ضیغمی تصریح کرد: اواخر سال گذشته تیراژ قابل توجهی از خودروهای خارجی به گمرکات کشور رسیده اند و در سال جدید، به دلیل مدیریت فضای تخلیه خودروها، قراردادهای جدیدی را با گمرکات دیگر منعقد کرده ایم.

به گفته او، این روزها گمرکات خودرویی کشور حجم قابل توجهی از خودروهای وارداتی را در خود جای داده اند و به دنبال ترخیص و تحویل هرچه سریع‌تر این خودروها هستیم. به عنوان مثال گمرک بندر شهید باهنر بندر عباس، میزبان تیراژ به مراتب بالاتری از خودروهای وارداتی نسبت به دوره قبلی واردات است و از ابتدای سال جاری، حجم قابل توجهی از خودروهای برقی و بنزینی خارجی به گمرک شهید رجایی آمده اند.

هزینه شارژ خودروهای برقی چقدر است؟

 براساس اعلام وزارت نیرو، هزینه شارژ خودرو‌های برقی در ایران همانند تعرفه برق تجاری محاسبه می‌شود. بنابراین شارژ باتری خودروهای برقی، ۵۴۷  تومان به ازای هر کیلووات ساعت هزینه دارد. 

هزینه شارژ شش محصول تمام برقی که ورودشان در آینده نزدیک به بازار ایران تأیید شده، به شرح زیر است.

اطلس برقی با کمترین ظرفیت باتری نسبت به محصولات دیگر با حدود ۱۹ هزار تومان می‌تواند کامل شارژ شود. جک E۵۰A کرمان موتور با ۲۷ هزار تومان، ری‌را برقی، آریزو ۵ Ev و هونگچی EQM۵ با حدود ۲۹ هزار تومان و اسکای‌ول ET۵ با بیشترین ظرفیت باتری می‌تواند تنها با پرداخت ۳۹ هزار تومان به صورت کامل شارژ شود.

البته باید این نکته را نیز درنظر داشت که ظرفیت باتری‌هایی که خودروسازان اعلام می‌کنند، غالباً به صورت اسمی بوده و علاوه‌بر آن، باید مقاومت باتری و کابل‌های شارژ هم به ظرفیت فوق اضافه شود. بنابراین نرخ‌های اعلامی به صورت تقریبی محاسبه شده است.

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array