به گزارش ایران دکونومی، مینا مهرنوش، سرپرست اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی از برگزاری انتخابات در این اتحادیه خبر داد.

بیش از یک سال است که این انتخابات به تعویق افتاده است و حدود ۸ ماه است که مینا مهرنوش از طرف وزارت صمت سرپرستی این اتحادیه را برعهده گرفته است که این مسئله باعث شد تا مردمی بودن این انجمن زیر سوال برود.

تقاضای برگزاری این انتخابات بارها از سمت کسب‌وکارها و انجمن‌های مختلف پیش وزیر صمت مطرح شده، اما همچنان به تعویق افتاده است. بار آخر انتخابات اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی به دلیل تفکیک اتحادیه به دو اتحادیه توزیعی و خدماتی، لغو شد.

حالا مینا مهرنوش در این خصوص به پیوست گفت: «خودم هم مشتاقم هر چه سریع‌تر این انتخابات برگزار شود و تکلیف اتحادیه به شکل بهتری مشخص شود، اما خود اتحادیه نقشی در برگزاری انتخابات ندارد و این هیات عالی نظارت و وزارت صمت است که می‌توانند این کار را انجام دهند. ضمناً کاملاً در جریان هستم علیرضا شاه میرزایی، معاون وزیر صمت و غلامعلی مهدوی، دبیر هیات عالی نظارت هم پیگیر موضوع انتخابات هستند. اما در این مسیر چالش‌های زیادی وجود داشته و دارد که این انتخابات تا کنون به تعویق افتاده است.»

مهرنوش سرپرست مجازی

مهرنوش درباره علت تعویق انتخابات توضیح داد: «تغییراتی در سامانه نوین اصناف هم رخ داد که مزید بر علت شد، اما هیچ یک از این دلایل باعث نشده که از جدیت و عزم مسئولان صمت برای برگزاری انتخابات کم شود. حتی وزیر سابق صمت، فاطمی امین و حتی وزیر جدید صمت عباس علی‌آبادی هم روی این موضوع تاکید کرده‌اند.»

چه زمانی قرار است انتخابات اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی برگزار شود؟

به اعتقاد مهرنوش بیش از آنچه که زمان برگزاری انتخابات مهم باشد نحوه برگزاری و ادامه روند آن مهم است. او توضیح داد: «نحوه برگزاری این انتخابات یک بعد جریان است. اما نتیجه‌ای که از آن خواهیم گرفت به مراتب مهم‌تر از زمانیست که برای این انتخابات، تعیین شود.

من از ۸ ماه گذشته که سرپرست اتحادیه کسب و کارهای مجازی بوده‌ام به شدت مشتاقم این انتخابات هرچه سریع‌تر برگزار شود و فکر می‌کنم نهایتاً تا یک ماه آینده این انتخابات برگزار شود، حتی تخمین می‌زنم انتخابات تا قبل از دی ماه برگزار شود.»

براساس گفته‌های مهرنوش بخش‌های مختلف و مسئولان به دنبال برگزاری انتخابات هستند و اگر روال تخصصی کار درست پیش برود فاصله زیادی تا برگزاری انتخابات وجود ندارد. او اضافه کرد: «وقتی صحبت از محدودیت‌ها و مسئولیت‌های اتحادیه می‌شود یعنی موضوع کلان و حساسی پیش روی ما قرار دارد.

اتحادیه کسب و کارهای مجازی کاری تخصصی است، تعیین دسته، تعیین رسته از یک سو، اما از بعد دیگر بحث‌های نوآورانه در کسب و کارهای مجازی ابعاد ماجرا را حساس‌تر می‌کند. به طور کل در کسب و کارهای مجازی و حوزه اینترنت به قدری کسب و کارهای جدید در حوزه‌های مختلف فناوری وجود دارد که دادن مجوز کار ساده‌ای نیست.»
او توضیح داد: «اینجا کار به این شکل نیست که به یک  واحد صنفی مجوز بدهیم و در انتها اگر کلاهبرداری دو یا چند مصرف کننده در حد کمی هم باشد، مسئله شوخی بردار نیست. نمی‌توان فقط با صلاحیت‌های عمومی و بررسی هویت شخصی به کسی برای کاری مجوز داد.

برای مثال مدتی قبل کسی در توییتر ادعا کرده بود که چرا اتحادیه کسب و کارهای مجازی به کسب و کارش مجوز نداده است. کسب و کار این شخص فروش متری زمین بود. خودتان را جای من و به طور کل اتحادیه کسب و کارهای مجازی بگذارید. اگر یک درصدی این شخص یا هر کسب و کاری که با مبالغ میلیونی و میلیاردی طرف هستند، بخواهند کلاهبرداری کنند. من در اتحادیه چه ابزاری دارم که بتوانم این موضوع را تشخیص دهم.»

کانال یوتیوب ایران دکونومی

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array