به گزارش واحد ترجمه ایران دکونومی، در سال 2017، دولت بریتانیا اعلام کرد که سیستم تلفن‌‌های عمومی سراسر کشور تا سال 2025 کاملاً از کار خواهند افتاد.

این تصمیم‌گیری به این دلیل است که خطوط ثابت تلفن در دنیای مدرن و دیجیتال امروزی از رده خارج شده‌اند و هزینه نگهداری آنها بسیار زیاد است.
به همین خاطر، هم خانه‌های شخصی و هم کسب‌و‌کارها در سراسر انگلستان آماده یک تغییر اساسی در روند ارتباطات و سیستم مخابراتی هستند‌.

با این حال، با اینکه تغییرات پیش‌رو ممکن است دورنمای مأیوس‌کننده‌ای داشته‌باشد، اما این فرایند به‌شدت برای کسب‌وکارهای امروزی مفید و کارآمد خواهد بود.

جایگزینی خطوط تلفن ثابت از چه قرار است؟

با افزایش محبوبیت تلفن‌های همراه و انتقال صدا از طریق پروتکل اینترنت (VoIP)، جای تعجبی ندارد که خطوط تلفن ثابت به پایان کار خود رسیده‌اند. انتقال صدا از طریق اینترنت، فرایندیست که خصوصاً قرار است جایگزین خطوط ثابت شود. این تکنولوژی مدتی است که جزئی از روتین زندگی روزانه ما شده است.
برای مثال، پلتفرم‌های اسکایپ، واتساپ و زوم، همگی نمونه‌هایی محبوب از انتقال صدا از طریق اینترنت هستند، که احتمالاً در زندگی شخصی و کاری خود از آنها استفاده می‌کنید.

تکنولوژی انتقال صدا از طریق اینترنت (VoIP) چیست و چگونه باعث توانمندی کسب‌وکارها می‌شود؟

انتقال صدا از طریق اینترنت، به زبان ساده فرمی از ارتباطات تلفنی برمبنای فضای ذخیره‌سازی ابری است.
برخلاف خطوط تلفن ثابت که از سیستم تلفن‌های عمومی قدرت می‌گیرند، تکنولوژی VoIP از اینترنت و یا نتورک‌های برمبنای IP بهره می‌گیرد.
علاوه بر این، VoIP از خطوط تلفنی مسی برای انتقال داده‌ها و صداها مانند خطوط تلفن ثابت استفاده نمی‌کند. درعوض، از اینترنت برای انتقال صدا به‌صورت دیجیتالی استفاده می‌کند.

به لطف این مزیت، تکنولوژی VoIP توسط هر کسی، با هر دستگاهی از هرکجای جهان قابل استفاده است. این تکنولوژی نسبت به خطوط تلفن ثابت نه‌تنها انعطاف‌‌پذیرتر، بلکه مقرون‌به‌صرفه‌تر نیز هست.
کاربران جدید نیازی به پرداخت هزینه برای نصب و راه‌اندازی و یا روند بررسی و ایمن‌سازی توسط مهندسین ندارند. تکنولوژی VoIP در کسری از ثانیه در موبایل، لپ‌تاپ و یا تبلت شما قابل راه‌اندازی است.

VoIP

 

با این‌حال‌، VoIP دقیقاً چطور به روند توانمندسازی کسب‌و‌کارها کمک می‌کند؟

این تکنولوژی نه‌تنها برای مصارف خانگی، بلکه برای انواع بیزینس‌ها نیز در دسترس است. از استارتاپ‌ها گرفته تا کمپانی‌های بزرگ، VoIP برای همه صنایع و کسب‌و‌کارها سودمند است.

در ادامه مقاله، چند مثال رایج درباره تأثیر VoIP در روند توانمندسازی و توسعه کسب‌وکارها را بررسی می‌کنیم:

– هزینه‌ها
سیستم‌‌‌های انتقال صدا از طریق اینترنت برای بیزینس‌ها از هر لحاظ مقرون‌به‌صرفه هستند. از ساخت گرفته تا نصب و راه‌اندازی آنها. از هرجهت VoIP بر خطوط تلفن ثابت ارجحیت دارد. علاوه‌بر‌آن، یادگیری استفاده از آنها برای افراد آسان است و نیازی به صرف ساعت‌ها برای آموزش دادن این تکنولوژی جدید به کارمندان نیست.

– ویژگی‌های جانبی

خطوط ثابت معمولی، شامل ویژگی‌های زیادی نیستند. اما VoIP، ویژگی‌‌‌های جانبی زیادی برای بهره‌بردن بیزینس‌ها فراهم می‌کند؛ از دستیاران و منشی‌های مجازی گرفته تا ویدیو کنفرانس، انتقال تماس و دیگر مزایا. تلفن‌های سیستمی بر منبای VoIP، از جنبه‌های بسیاری به کسب‌وکارها کمک می‌کنند؛ از افزایش بهره‌وری گرفته تا حفظ مشتری و ایجاد فرصت برای همکاری با دیگر برندها.

– تمرکز بر مشتری

سیستم‌های VoIP کاملاً مشتری محور هستند؛ ویژگی‌های جانبی این تکنولوژی، امکان صرفه‌جویی در هزینه‌ها، افزایش رضایت‌مشتری و حفظ و نگهداشت مشتریان. یکی از نمونه‌های خوب این مورد، شماره‌های مجازی است. همانطور که از اسمش مشخص است، کمپانی‌ها قادر‌ هستند بدون پرداخت‌هزینه و یا خرید خط تلفن و گوشی جدید، به آسانی و به سرعت صاحب شماره‌های مجازی متعددی شوند. چنین مزیتی بیشتر برای بیزینس‌هایی کاربرد دارد که قصد تأثیرگذاری روی مخاطب هدف در ناحیه‌ای جدید و یا ارتباط گرفتن با مشتریان خود در خارج از کشور را دارند.

– کیفیت و اعتبار

یکی از نقطه‌ضعف‌های احتمالی تکنولوژی VoIP، اتکای آن به اینترنت و یا ارتباط از طریق IP است. پس اگر در طی برگزاری جلسه، ارتباط اینترنتی قطع شود، تماس موردنظر نیز پایان می‌یابد. اما روی هم رفته، این نوع از ارتباط تلفنی، کیفیت بالاتری نسبت به خطوط ثابت تلفنی دارد و قابل اطمینان‌تر است. برای مثال، بسیاری از سرویس‌های ارائه دهنده VoIP، خدمات پشتیبان‌گیری و گزینه‌های جایگزینی را در صورت وقوع چنین موردی، برای مشتریان فراهم کرده‌اند.

و با افزایش محبوبیت و به دست گرفتن کنترل بازار توسط VoIP، انتظار می‌رود که در سال‌های پیش رو، شاهد توسعه و پیشرفت این ویژگی‌های جانبی باشیم.

 

مترجم: مائده هاشمی

ویراستار: تارا هدایتی

منبع: techround

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array