به گزارش واحد ترجمه ایران‌دکونومی، اپلیکیشن Retro (رترو) یک شبکه اجتماعی نوظهور عکس‌محور است که هدف اصلی آن متصل کردن کاربران به اعضای خانواده و دوستان آنهاست.

در سالهای اخیر، اپلیکیشن‌های بسیاری با این شعار وارد عرصه تکنولوژی شده‌اند، اما به مرور زمان اهداف آنها تغییر کرده و بیشتر به‌دنبال مقاصد تجاری رفته‌اند.
نمونه‌های این اپلیکیشن‌ها نیز اصلاً کم نیستند: اینستاگرام، BeReal، BlueSky و غیره.

Retro

اپلیکیشن جدید Retro توانسته با موفقیت از طرف مؤسسه مالی تاجر آمریکایی جاش کاشنر، به‌نام Thrive Capital سرمایه جذب کند.
کاشنر پیشینه بسیار قدرتمندی در زمینه سرمایه‌گذاری بر شبکه‌های اجتماعی دارد. او موفق شده بود درست قبل از اینکه کمپانی فیسبوک (که الان با نام متا شناخته می‌شود) اینستاگرام را به قیمت 1 میلیارد دلار خریداری کند؛ بخش بزرگی از سهام آن را به مالکیت خود درآورد.

به عقیده بعضی از کارشناسان، اپلیکیشن‌هایی که با تأکید بر “دنبال کردن روابط میان دوستان و خانواده” قدم در این مسیر می‌گذارند؛ معمولاً عمر زیادی ندارند و به‌مرور از هدف اصلی خود دور خواهند شد. شاید اینستاگرام و حتی BeReal مثال خیلی خوبی در این زمینه باشند و احتمالاً Retro نیز از این قاعده مستثنی نیست.

حتی پلتفرم متن‌محور متا، Threads جایگزین جدید توییتر نیز از آن تب‌وتاب اولیه افتاده و حتی با وجود ثبت رکورد 100 میلیون ثبت‌نام کاربران در کمتر از یک هفته و ادعاهای زاکربرگ مبنی بر “بازگشت روزانه ده‌ها میلیون کاربر به Threads”؛ این اپلیکیشن نیز از هیجان اولیه خود خارج شده است.

بسیاری از کاربران از موج همیشگی ظهور اپلیکیشن‌ها و شبکه‌های اجتماعی جدید (و بعضاً تکراری!) خسته شده‌اند و تمایلی برای ثبت‌نام و فعالیت مجدد در آنها ندارد.

Retro
نیتن شارپ، مدیرعامل Retro

اپلیکیشن Retro در برابر اینستاگرام

نیتن شارپ، مدیرعامل پلتفرم Retro، یکی از مسئولین اصلی توسعه قابلیت استوری‌ها در اینستاگرام بود و به راه‌اندازی این قابلیت در سال 2016 کمک شایانی کرده بود.
همچنین رایان اولسون، مدیرارشد فناوری این کمپانی قبلاً به‌عنوان مدیر بخش مهندسی اینستاگرام مشغول به‌کار بوده است.

به گفته شارپ، Retro به‌گونه‌ای طراحی شده که محیطی امن‌تر، صمیمی‌تر و دوست‌داشتنی‌تری برای اشتراک تجربیات زندگی با دوستان به‌وسیله عکس‌ را به‌وجود آورد.

Retro

شایان ذکر است که Retro فاقد بسیاری از ویژگی‌هایی‌ست که دیگر شبکه‌های اجتماعی را برای کاربران “اعتیادآور” کرده است. قابلیت‌هایی مانند لایک، فالوورها و آمار تعامل با دیگر کاربران در این اپلیکیشن وجود ندارند.

یکی دیگر از تفاوت‌های کلیدی این پلتفرم جدید و اینستاگرام، رابط کاربری و ظاهر آنهاست. Retro طراحی مینیمال‌تر و ساده‌تری نسبت به اینستاگرام دارد و هدف آن به‌اشتراک‌گذاری تصاویر با دوستان است؛ درحالی‌که‌ در اینستاگرام، طیف گسترده‌تری از مخاطبین وجود دارند.

Retro

نحوه ثبت‌نام در Retro

برای ثبت‌نام در این اپ، ابتدا باید یک حساب کاربری ساخته و ایمیل و پسورد مدنظر خود را وارد کنید. سپس ماجراجویی شما در Retro آغاز خواهد شد.

پس از نصب و بازگشایی Retro، لیستی از دوستان مشترک که آنها نیز از این اپ استفاده می‌کنند نمایش داده می‌شود. کاربران می‌توانند دوستانی که قصد اشتراک‌گذاری عکس‌های خود با آنان را دارند، از این لیست انتخاب کنند.

بعد از انتخاب دوستان، کاربران می‌توانند عکس‌های مدنظر خود را در این پلتفرم پست کنند. این اپلیکیشن هیچ‌گونه ابزار ویرایش و فیلتری ندارد، در نتیجه عکس‌ها همانطوری که هستند به اشتراک‌ گذاشته خواهند شد.

شبکه اجتماعی Retro فعلاً فقط در اپ‌استور قرار دارد و کاربران iOS می‌توانند از آن استفاده کنند. کاربران اندرویدی می‌توانند با ثبت‌نام در این لیست، در لیست انتظار قرار بگیرد و زمانی‌که نسخه اندروید آن منتشر شد زودتر از دیگران به آن دسترسی داشته باشند.

لینک دانلود Retro از اپ‌استور

منبع: ghacksnypost

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array