به گزارش واحد ترجمه ایران دکونومی، اقتصادهای بزرگ آسیایی، چین و سنگاپور، یک کارگروه برای تعمیق همکاری دوجانبه در امور مالی سبز و گذار تشکیل داده‌اند. این حرکت با هدف تسهیل همکاری بیشتر بخش دولتی و خصوصی برای آینده‌ای کم کربن در منطقه انجام می‌شود.

مقام پولی سنگاپور (MAS) اعلام کرد که با بانک خلق چین (PBoC) برای ایجاد گروه ویژه مالی سبز چین و سنگاپور (GFTF) همکاری می‌کند. با GFTF، این دو قصد دارند مجموعه‌ای از استانداردهای مالی، محصولات، فناوری‌ها و تعاریف را برای کاهش ردپای کربن ایجاد کنند.

به گفته جیلیان تان (Gillian Tan)، دستیار مدیر عامل و مدیر ارشد پایداری MAS، شرکت‌کنندگان خصوصی-عمومی از چین و سنگاپور «در ابتکارات مشخصی که جریان‌های سرمایه را تسریع می‌کند برای حمایت از انتقال معتبر و فراگیر به آینده‌ای با کربن کم برای کشورهایمان و منطقه همکاری خواهند کرد.»

برای شروع، GFTF به MAS و PBoC این امکان را می‌دهد که زمینه مشترکی برای طبقه‌بندی و تعاریف با توجه به فعالیت‌های انتقالی موجود یکدیگر پیدا کنند. این کارگروه همچنین کشورها را قادر می‌سازد تا اتصالات بازار اوراق قرضه پایدار را تقویت کنند که شامل دسترسی دو طرفه به محصولات اوراق قرضه سبز و انتقالی است.

ابتکار فناوری GFTF شامل متاورس گرین اکسچنج (MetaVerse Green Exchange)، یک صرافی ارز دیجیتال دارای مجوز از سنگاپور، و صرافی سبز پکن (Beijing Green Exchange)، یک شرکت مورد تایید دولت شهرداری پکن است تا به تسهیل پذیرش مالی پایدار کمک کند. این دو شرکت همچنین وظیفه اجرای آزمایشی اوراق قرضه سبز دیجیتال با اعتبار کربن را بر عهده دارند.

طبق گزارش‌ها، بانک‌های چینی در حال افتتاح حساب‌های بانکی برای شرکت‌های رمزارزی تحت نظارت هستند و چندین مورد به عنوان لایه پرداخت برای پلتفرم‌های رمزارزی عمل می‌کنند.

طبق گزارش وال استریت ژورنال، در حالی که بانک دولتی ارتباطات چین در حال مذاکره برای افتتاح حساب برای شرکت‌های تحت نظارت است، ZA Bank، بزرگترین بانک مجازی هنگ کنگ، به عنوان بانک تسویه حساب برای شرکت‌های رمزارزی عمل خواهد کرد.

 

سلب مسئولیت: تلاش ایران دکونومی مبتنی بر ارائه محتوای مفید صرفاً جهت افزایش آگاهی مخاطب است و توصیه مالی محسوب نمی‌گردد.

مترجم:‌ مهدی گچلو

ویراستار: تارا هدایتی

منبع: Cointelegraph

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array