به گزارش واحد ترجمه ایران دکونومی، نارندرا مودی (Narendra Modi)، نخست وزیر هند، خواستار همکاری جهانی برای تدوین مقررات کریپتو در اجلاس سالانه گروه 20 (G20) شده است. هند به عنوان رئیس G20 وظیفه حمایت از یک چارچوب جهانی جامع برای تنظیم ارزهای دیجیتال را بر عهده گرفته است.

G20 متشکل از 19 کشور و اتحادیه اروپا است که نماینده اقتصادهای بزرگ توسعه یافته و نوظهور جهان هستند و همکاری‌های اقتصادی بین‌المللی را رهبری می‌کند که نقش مهمی در تقویت معماری و حکمرانی جهانی در تمام مسائل مهم اقتصادی بین‌المللی ایفا می‌کند.

مودی طی مصاحبه‌ای با یک روزنامه محلی در مورد نقش فناوری‌های نوظهور مانند بلاکچین و ارزهای دیجیتال صحبت کرد. مودی خاطرنشان کرد که ماهیت چنین فناوری‌های نوظهوری تأثیری جهانی خواهد داشت. بنابراین، قوانین، مقررات و چارچوب پیرامون آن نباید متعلق به یک کشور یا گروهی از کشورها باشد.

مودی صنعت هوانوردی را مثال زد و گفت که مانند قوانین و مقررات رایج حاکم بر کنترل ترافیک هوایی یا امنیت هوایی، فناوری‌های نوظهور مانند ارز دیجیتال نیز باید در سطح جهانی تنظیم شوند. وی همچنین اضافه کرد که هند در حال انجام وظیفه خود در مکالمه نظارتی ارزهای دیجیتال است:

“رئیس‌جمهور هند در G20، گفتگوی کریپتو را فراتر از ثبات مالی گسترش داد تا پیامدهای کلان اقتصادی آن، به‌ویژه برای بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه را در نظر بگیرد. ریاست جمهوری ما همچنین میزبان سمینارها و بحث‌های مفیدی بود و بینش‌های عمیق‌تری در مورد دارایی‌های رمزارزی شده ایجاد کرد.”

هند

در 1 آگوست (10 مرداد)، هند یادداشت ریاست جمهوری را منتشر کرد که شامل نظرات خود در مورد چارچوب جهانی رمزارزی بود. پیشنهادات در مورد چارچوب کریپتو با دستورالعمل‌های نوشته شده توسط هیئت ثبات مالی، گروه ویژه اقدام مالی و صندوق بین‌المللی پول مطابقت داشت. این یادداشت همچنین حاوی پیشنهادات دیگری با تمرکز بر اقتصادهای در حال توسعه بود.

هند برای مدتی از یک چارچوب جهانی رمزارزی حمایت می‌کند، علی‌رغم اینکه محیط نظارتی کریپتو خود هنوز در پیچیدگی‌ها، عدم وضوح و مالیات بالا پوشانده شده است. این کشور در سال 2022 مالیات 30 درصدی را بر سود ارزهای دیجیتال اعمال کرد که منجر به مهاجرت گسترده شرکت‌های نوپای کریپتو و کاهش شدید فعالیت معاملات ارزهای دیجیتال شد.

سلب مسئولیت: تلاش ایران دکونومی مبتنی بر ارائه محتوای مفید صرفاً جهت افزایش آگاهی مخاطب است و توصیه مالی محسوب نمی‌گردد.

منبع: Cointelegraph

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array