به گزارش ایران دکونومی، اولین نشست خبری عرضه اولیه شرکت توسعه فن‌افزار توسن (توسن تکنو) با نماد معاملاتی «فن افزار» برای ورود به فرابورس امروز ۳۱ تیر ۱۴۰۲ برگزار شد. در این جلسه محمد مظاهری، مدیرعامل توسن تکنو به شروع فعالیت این شرکت اشاره کرد و گفت: اگرچه توسن تکنو در سال ۸۹ تاسیس شد، اما فعالیت خود را از یک دهه قبل آغاز کرده بود. ما در برخی حوزه‌ها دانش‌بنیان نوع یک و در برخی حوزه‌های دیگر دانش‌بنیان نوع دوم محسوب می‌شویم.

مدیرعامل توسن تکنو گفت: توسن‌ تکنو دانش‌بنیان نوع اول و دوم است. از میان ۵۰۰ شرکت برتر رتبه ۲۶۳ هستیم. با ۳۰ بانک همکاری داریم و در قالب ۵ واحد کسب‌وکاری به مشتریان محصول ارائه می‌کنیم و ۷۲۱ نفر نیروی انسانی داریم. او ۷۰ درصد از سهام این شرکت را متعلق به شرکت تک وستا دانست.

مظاهری درباره افزایش سرمایه توسن تکنو گفت: در سال ۹۸ افزایش سرمایه‌ ۱۵۰ میلیارد تومانی داشتیم و امسال بنا داریم تا ۵۰۰ میلیاردتومان افزایش سرمایه داشته باشیم و سرمایه در گردش شرکت را تقویت کنیم.

او درباره فعالیت این شرکت حوزه پرداخت و بانکی عنوان کرد: محصولات ما در حوزه بانکی از ۵۳ درصد عمق ساخت داخلی دارد و از ۱۲ شرکت PSP با ۴ شرکت همکاری دارد و این شرکت‌ها سوئیچ خود را از این شرکت دریافت می‌کنند. همچنین ۳۰ درصد سهم بازار پایانه‌های پرداخت الکترونیک  و ظرفیت تولید ۴۰۰ هزار پایانه پرداخت الکترونیک را در اختیار داریم.

مظاهری افزود: در حوزه بانکی نیز بیش از ۹۰ درصد از سهم بازار ماشین‌های سیار کشور را داریم. همچنین ۵۸ درصد عمق تولید محصولات برای توسن تکنو است و بیش از ۲ هزار ماشین در شرکت توسن تکنو ساخته شده است.

درصد

مدیرعامل توسن تکنو از عرضه ۴ میلیون دستگاه کارتخوان در شبکه پرداخت خبر داد و عنوان کرد:  ۳۰۰ هزار کارتخوان اندرویدی به بازار عرضه کرده‌ایم و معتقدم سال ۱۴۰۲ را نقطه چرخش به سمت اندروید خواهد بود.

اصغر اکبرزاده، مدیر مالی و پشتیبانی شرکت توسن تکنو، رشد در تخمین درآمد سال جاری این شرکت عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود درآمد سال مالی جاری توسن تکنو به هزار و ۷۷۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیارد تومان برسد. رشد دارایی‌ها در شاخص نسبت‌های مالی در سال ۱۴۰۲ در حدود ۴۲ درصد و رشد سود عملیاتی نیز ۲۶ درصد ارزیابی می‌شود. همچنین سود ناخالص توسن تکنو در حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد تخمین زده می‌شود.

اکبرزاده درباره توزیع سهام نیز افزود: بر اساس سال مالی ۱۴۰۲ که به سازمان فرابورس ارائه کرده‌ایم در برنامه ما توزیع ۶۰ تا ۷۰ درصد سود خواهد بود. اگر صورت‌های مالی تحقق پیدا کرد، تقسیم سود ۱۹۴ تومان انجام خواهد گرفت. ما در سال گذشته نیز ۱۱۰ تومان سود توزیع کرده‌ایم.

در این نشست، ولی الله فاطمی بنیان‌گذار هلدینگ توسن عنوان کرد: همان‌طور که قول دادیم تلاش کردیم تا هر دو سال یک شرکت را وارد بورس کنیم. توسن تکنو که با نماد فن‌افزار پذیرش می‌شود، متمایزترین شرکت گروه توسن است و در حوزه پرداخت، بانکی و هوشمندسازی فعالیت می‌کند. ما تلاش داریم در فضای بازار صاداراتی و فعالیت در بازارهای منطقه نیز ورود کنیم.

منبع: پیوست

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array