به گزارش واحد ترجمه ایران دکونومی، کارآفرینان با یک بازار به سرعت در حال تحول روبه‌رو هستند که آنها را ملزم به سازگاری سریع می‌کند. بیایید ببینیم این پیشگامان چگونه سرمایه جمع‌آوری می‌کنند؟

کارآفرینان امروزی در حال حرکت در بازاری هستند که به سرعت در حال تحول است که به سازگاری و نوآوری نیاز دارد. برای رویارویی با این چالش، این پیشگامان آینده‌نگر از روش‌های غیر متعارف و در عین حال موثر برای تامین سرمایه مورد نیاز برای رونق سرمایه‌گذاری خود استفاده می‌کنند.

در این مقاله، ما برخی از استراتژی‌هایی را که کارآفرینان به کار می‌گیرند، بررسی می‌کنیم.

1. تامین مالی جمعی

تأمین مالی جمعی که با عنوان سرمایه‌گذاری جمعی نیز شناخته می‌شود، ابزاری قوی برای حمایت مالی کارآفرینان است. با استفاده از پتانسیل گسترده رسانه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های تامین مالی جمعی، کارآفرینان می توانند با شبکه گسترده‌ای از سرمایه‌گذاران ارتباط برقرار کنند. این پلتفرم‌ها به افراد بلندپرواز امکان می‌دهند تا ایده‌های تجاری خود را به رنج وسیعی از مخاطبان ارائه دهند و از کسانی که در چشم‌انداز آنها سهیم هستند، حمایت کنند.

2. وام های مدیریت مشاغل کوچک

این نوع وام فرصتی عالی برای کارآفرینان مشتاق فراهم می‌کند تا سرمایه مورد نیاز برای شروع یا گسترش سرمایه‌گذاری‌های تجاری خود را به دست آورند. وام اشتغال با برخورداری از نرخ‌های بهره نسبتاً کم و شرایط بازپرداخت انعطاف‌پذیر، گزینه‌ای در دسترس برای صاحبان مشاغل کوچک است.

انواع مختلفی از وام اشتغال و کارافرینی بسته به نیاز شرکت شما وجود دارد که می‌توانید انتخاب کنید. در مورد انواع مختلف وام تحقیق کنید و ببینید کدامیک بیشترین سود را برای شرکت شما دارد.

3. سرمایه‌گذاران فرشته

افرادی که در ازای دریافت بخشی از سهام شرکت‌های نوپا سرمایه‌گذاری می‌کنند به عنوان سرمایه‌گذار فرشته شناخته می‌شوند و به ندرت در مدیریت شرکت دخالت می‌کنند. برخلاف سرمایه‌گذاران سنتی، سرمایه‌گذاران فرشته اغلب به کارآفرینی که پشت این ایده است علاقه‌مند هستند و پتانسیل رشد و موفقیت را متصور می‌شوند. آنها چیزی بیش از حمایت مالی ارائه می‌دهند و مشارکت آنها می‌تواند ارتباطات تأثیرگذاری را ایجاد کند.

4- شتاب دهنده‌های کسب و کار

شتاب دهنده‌های کسب و کار به عنوان زمینه‌های پرورش برای شرکت‌های نوپا عمل کرده و منابع ارزشمندی را فراهم می‌کنند. شتاب دهنده‌ها که برای حمایت از یک شرکت نوپا در مراحل اولیه طراحی شده‌اند، پایه و اساس موفقیت بلندمدت را می‌گذارند. از سوی دیگر، شتاب‌دهنده‌ها بر کسب‌وکارهای مستقر تمرکز و آن‌ها را به سرعت از طریق برنامه‌های فشرده رشد می‌دهند.

این برنامه‌ها امکان دسترسی به فرصت‌های حمایت مالی از سوی سرمایه‌گذاران فرشته و سرمایه‌گذاران خطرپذیر فراهم می‌کنند و شانس رشد پایدار را تقویت می‌کنند. با درک فاز خاصی که کسب و کار در آن قرار دارد، کارآفرینان می‌توانند نیازهای فعلی خود را بهتر شناسایی و مناسب‌ترین شتاب دهنده را بیابند.

5. سرمایه‌گذاران خطرپذیر

سرمایه‌گذاران خطرپذیر، سرمایه‌گذاران نهادی هستند که در مراحل اولیه، سرمایه را در اختیار شرکت‌ها قرار می‌دهند. برخلاف سرمایه‌گذاران فرشته، سرمایه‌گذاران خطرپذیر معمولاً مبالغ بیشتری را سرمایه‌گذاری می‌کنند و بیشتر بر بازده سرمایه‌گذاری بالقوه تمرکز می‌کنند تا سابقه کارآفرین. در اصل، آنها برای پول در مجموعه هستند.

کارآفرینان باید درک کنند که هیچ کسی قرار نیست فقط پول خود را به شما بدهد و سپس از آنجا دور شود. شرکت‌های سرمایه‌گذاری مخاطره‌آمیز به دلیل بررسی دقیق و فرآیندهای غربالگری گسترده خود شناخته می‌شوند. در نتیجه، کارآفرینان باید قبل از نزدیک شدن به این سرمایه گذاران باتجربه، خود را با یک طرح کسب و کار مستحکم تجهیز کنند.

افزایش سرمایه ممکن است در شرایط اقتصادی کنونی چالش‌هایی را ایجاد کند، اما گزینه‌های بی‌شماری برای رویاپردازان مشتاق وجود دارد. کلید موفقیت، شناسایی استراتژی است که به بهترین وجه با اهداف و نیازهای تجاری منحصر به فرد شما هم‌خوانی دارد.

منبع: entrepreneur

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array