در بخش اول مقاله، دو درس مهم برای صاحبان دیجیتال مارکتینگ را با هم بررسی کردیم. در ادامه مطلب، سه درس باقی مانده که بهتر است هم اکنون روی آنها تمرکز کنیم را شرح خواهیم داد.

 

 3- برای ساختن تیمتان تعلل نکنید

معمولا همه ما بیزینس خود را به تنهایی شروع می‌کنیم. این مسئله خصوصاً در زمینه دیجیتال مارکتینگ صحت دارد، زیرا تقریبا تمام کارها را می‌توان با یک کامپیوتر انجام داد. وقتی من شروع به کار کردم، خیلی راحت می‌شد از پس وظایفی چون طراحی وب، ایجاد تصاویر، تولید محتوا و ارتباط با مشتریان به تنهایی برآمد. به مرور زمان، رسیدگی به همه این کارها سخت‌تر و آزاردهنده‌تر شد. من با خود فکر می‌کردم که اگر به تنهایی بار همه این وظایف را به دوش نکشم، انسان تنبلی هستم.

هنگامی که با خطر فرسودگی شغلی روبه‌رو شدم، بالاخره به داشتن شرکای کاری، کارمندان و فریلنسرهایی رضایت دادم که هم اکنون اعضای تیمم را تشکیل می‌دهند. نباید برای تشکیل دادن تیمم آنقدر صبر می‌کردم. من خودم را در معرض استرسی بیهوده قرار دادم و درنتیجه، تیمم را در معرض استیصالی که هنگام واگذاری بحران از شخصی به شخص دیگر اتفاق می‌افتد.

گاهی خود را بر قله موفقیت می‌بینیم، جایی که در معرض استرس قرار می‌گیریم و برای انجام کارها به افراد دیگر نیاز داریم، اما خود را در شرایطی نمی‌بینیم که شریک کاری جذب کرده و یا کسی را استخدام کنیم. درست همین لحظه، لحظه مناسب برای تشکیل دادن تیم کاریمان است.

واگذاری مسئولیت، ارتباطات مؤثر و اعتماد، سه پایه اساسی ساختن تیمی قوی و کارآمد است. دستیابی به این موارد هنگامی که قدم به قدم تیم خود را تشکیل دهیم، آسان‌تر خواهد بود.

اعتماد اعضا را جلب کنید، مسئولیت کارها را به طرز کارآمدی به دیگران بسپارید و درست وقتی که تیمتان هنوز کوچک و نوپاست، ارتباط مؤثر با آنها شکل دهید. این روشی است که من هم اکنون برای ساختن تیمم استفاده می‌کنم. آرزو می‌کنم که ای کاش از ابتدا با همین روش پیش می‌رفتم.

 

 

4- بیاموزید که چگونه برای برند خود بازاریابی کنید

می‌دانید چه کسی به یک بازاریاب دیجیتال خوب نیاز دارد؟ خود شما. برای بازاریابی خودتان وقت بگذارید.

این حرف در حال حاضر بدیهی به نظر می‌رسد، اما هنگامی که من کارم را تازه شروع کرده بودم، خیال می‌کردم تمام چیزی که نیاز دارم دهان به دهان گشتن (تبلیغات کلامی)، معرفی شدن توسط مشتریان، و اشاره‌ای کوچک در انتهای مقاله‌ها و تبلیغات درباره برندم بود. باقی مسیر خواه ناخواه طی می‌شد. بله، این موارد به ساختن بیزینس شما کمک می‌کنند، اما تنها موارد سازنده فقط اینها نیستند.

به گزارش واحد ترجمه ایران دکونومی، معرفی و تبلیغ کردن خودتان به عنوان یک بازاریاب دیجیتال (مارکتر) اهمیت زیادی دارد. نه تنها اسم شما را بر سر زبان‌ها می‌اندازد؛ بلکه بر تخصص، دانش و خلاقیت شما نیز تأثیر خواهد گذاشت.

از نمونه پروژه‌هایی که شاهد آگاهی و تسلط شما بر بازار است گرفته تا مقاله‌های “هدایت فکری” که مهارت شما را به رخ می‌کشد، و تبلیغاتی که توانایی شما در روایت گری و قصه‌گویی را نشان می‌دهد؛ شما نه تنها مشتریان را با برند خود آشنا می‌کنید، بلکه اعتماد آنها را نیز جلب خواهید کرد.

من این  تغییر را بلافاصله در مشتریان خودم شاهد بوده‌ام، اما کمی طول کشید تا بفهمم این پروسه برای خودم هم باید انجام شود.

 

5- چالش‌های نتورکینگ ممکن است برای هرکسی اتفاق بیفتد

آیا می‌دانستید اشتباهاتی که امروزه در دهه 2020 در نتورکینگ مرتکب می‌شویم، شباهت بسیار زیادی به اشتباهاتی دارد که در دهه 2000 انجام می‌دادیم؟ لزوما آنها را به یک دیده نمی‌نگریم؛ چون هیچ‌کس نمی‌خواهد یک مطلب و محتوا را هر سال برای 15 سال متوالی منتشر کند. با این حال منتشر کردن عناوینی مثل “توجه جلسه کاری را کاملاً به خود معطوف نکنید” و  “اهمیت زیاده‌روی نکردن در تبلیغ خود”، به معنای یک اشتباه یکسان هستند.

بسیاری از مقالاتی که در دو دهه گذشته منتشر شده‌اند، بیانگر موضوعاتی مشابه مسائل امروزه هستند: اضطراب اجتماعی، خود برتربینی، و عدم مهارت ارتباطی.

به بیانی دیگر، وقتی درباره چالش‌ها و مشکلاتی که در مسیر نتورکینگ اتفاق می‌افتند صحبت می‌کنیم، بیشتر روی علائم آن تمرکز می‌کنیم، درحالی که باید مسائلی که در وهله اول منجر به آنها می‌شوند را بررسی کنیم. من نیز درگیر اشتباهات خودم بودم تا اینکه مهارت‌هایی که در آنها ضعیف بودم را شناسایی کردم. به محض اینکه مهارت‌های ابتدایی خودم را بهبود بخشیدم، مسیر نتورکینگ هم برایم هموارتر شد.

مهم است که این مسئله را به خاطر داشته باشیم: ما از اشتباهاتی که در سال‌های اولیه آغاز کارمان مرتکب می‌شویم، درس می‌گیریم. هرکدام از این مواردی که با هم مرور کردیم، یکی از همان اشتباهاتی بوده که من در طول زمان مرتکب شدم و یاد گرفتم که آنها را رفع کرده و ارتقاء دهم.

حالا که شما نیز از این موارد مطلع شدید؛ امیدوارم ده سال دیگر با حسرت با خود نگویید “ای کاش زودتر می دانستم!”

 

منبع: Forbes

نویسنده مقاله: دنیس سینلنیکو – مؤسس Media Components

مترجم: مائده هاشمی

ویراستار: تارا هدایتی

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array