به گزارش واحد ترجمه ایران دکونومی، استارتاپ‌ها شرکت‌های جوانی هستند که برای توسعه یک محصول یا خدمات منحصربه‌فرد و ارائه آن به بازار تأسیس شده‌اند. این شرکت‌ها معمولاً یک مدل تجاری کاملاً توسعه‌یافته ندارند و مهم‌تر از آن، فاقد سرمایه کافی برای حرکت به مرحله بعدی کسب‌وکار هستند. بیشتر این شرکت‌ها در ابتدا توسط بنیانگذارانشان تامین مالی می‌شوند.

بسیاری از استارتاپ‌ها برای دریافت بودجه بیشتر به دیگران از جمله خانواده، دوستان و سرمایه‌گذاران خطرپذیر مراجعه می‌کنند.

بسیاری از استارتاپ‌ها در چند سال اول شکست می‌خورند. به همین دلیل این دوره اولیه مهم است. کارآفرینان باید به منابع پولی دسترسی داشته باشند، مدل کسب و کار و طرح کسب و کار خود را ایجاد کنند، پرسنل باتجربه استخدام کنند، جزئیات پیچیده‌ای مانند سهام شرکا و سرمایه‌گذاران را بررسی و برای بلندمدت برنامه‌ریزی کنند. بسیاری از موفق‌ترین شرکت‌های امروزی – مایکروسافت (MSFT)، اپل (AAPL) و متا (META) که قبلاً فیس‌بوک نام داشت، به عنوان استارتاپ شروع به کار کردند و در نهایت به شرکت‌های سهامی عام تبدیل شدند.

استارتاپ چیست؟

اصطلاح استارتاپ به شرکتی اطلاق می‌شود که در مراحل اولیه فعالیت خود قرار دارد. استارتاپ‌ها توسط یک یا چند کارآفرین تأسیس می‌شوند که می‌خواهند محصول یا خدماتی را توسعه دهند که معتقدند تقاضا برای آن وجود دارد. این شرکت ها عموماً با هزینه های بالا و درآمد محدود شروع به کار می‌کنند؛ به همین دلیل است که به دنبال سرمایه از منابع مختلفی مانند سرمایه‌گذاران خطرپذیر هستند. بنابراین:

استارتاپ شرکتی است که در مراحل اولیه کسب و کار قرار دارد.

بنیان‌گذاران معمولاً استارت آپ‌های خود را تأمین مالی می‌کنند و ممکن است قبل از شروع به کار از سرمایه‌گذاری خارجی بهره گیرند.

منابع مالی شروع یک استارتاپ شامل خانواده و دوستان، سرمایه‌گذاران خطرپذیر، تامین مالی جمعی و وام است.

استارت‌آپ‌ها با ریسک بالایی همراه هستند، زیرا ممکن است خیلی زود ورشکست شوند؛ این در حالی است که می‌توانند مکان منحصربه‌فردی برای کار با مزایای عالی، تمرکز بر نوآوری و فرصت‌های عالی برای یادگیری باشند.

مزایا و معایب استارتاپ‌

کار کردن در استارتاپ مزایای مختلفی دارد. مسئولیت بیشتر و فرصت‌های یادگیری دو مورد از این مزایا است. از آنجایی که استارت‌آپ‌ها نسبت به شرکت‌های بزرگ، کارمندان کمتری دارند، کارمندان تمایل دارند در نقش‌های مختلفی کار کنند، که منجر به مسئولیت‌پذیری بیشتر و همچنین افزایش فرصت‌های یادگیری می‌شود.

استارت‌آپ‌ها طبیعت آرام‌تری دارند و محیط کار را بیشتر به یک تجربه مشترک، با ساعات کاری انعطاف‌پذیر با افزایش تعامل کارکنان تبدیل می‌کنند. در استارتاپ از نوآوری استقبال می‌شود و مدیران به کارمندان با استعداد اجازه می‌دهند تا از ایده‌های خود استفاده کنند.

یکی از معایب اولیه استارتاپ ریسک بالا است. این در درجه اول مربوط به موفقیت و طول عمر یک استارتاپ است. کسب‌وکارهای جدید باید قبل از شروع سودآوری، خود را ثابت کرده و سرمایه خود را افزایش دهند. راضی نگه داشتن سرمایه‌گذاران از پیشرفت استارت آپ بسیار مهم است. خطر تعطیلی یا نداشتن سرمایه کافی برای ادامه عملیات قبل از کسب سود همیشه وجود دارد.

ساعات طولانی کاری مشخصه دیگرِ استارت‌آپ‌ها است، زیرا همه برای رسیدن به هدف یکسانی کار می‌کنند. رقابت نیز همیشه بالا است، زیرا تعداد انگشت شماری از استارتاپ ها روی یک ایده کار می‌کنند.

چطور یک استارتاپ راه‌اندازی کنیم؟

اولین قدم برای راه‌اندازی یک استارتاپ داشتن یک ایده عالی است. تحقیقات بازار گام بعدی برای تعیین اینکه این ایده چقدر امکان‌پذیر است؟ آیا بازار فعلی برای ایده شما جایی دارد. پس از تحقیقات بازار، ایجاد یک طرح تجاری که ساختار، اهداف، مأموریت، ارزش‌ها و اهداف شرکت شما را مشخص می‌کند، قدم بعدی است.

یکی از مهم‌ترین گام‌ها تامین بودجه است. برای این کار می‌توانید از پس‌انداز، دوستان، خانواده، سرمایه‌گذاران یا وام استفاده کنید. پس از جمع آوری بودجه، مطمئن شوید که تمام کارهای قانونی و اداری را به درستی انجام داده‌اید. این به معنای ثبت کسب و کار شما و دریافت هر گونه جواز مورد نیاز است. پس از این، یک مکان تجاری انتخاب کنید. سپس، یک برنامه تبلیغاتی برای جذب مشتری، پایگاه تعامل با مشتری را ایجاد و در نهایت بر روی رشد کسب و کار خود تمرکز کنید.

بهترین استارتاپ های 2023

روند کنونی اقتصاد کلان به طور غیرقابل انکاری بر میزان سرمایه‌گذاری در استارتاپ و VC تأثیر گذاشته است، زیرا جهان با تورم، تهدیدهای رکود اقتصادی و نرخ‌های بهره بالا دست و پنجه نرم می‌کند.

با این حال، برخی از استارت‌آپ‌ها به تلاش خود ادامه می‌دهند و محصولات و خدمات نوآورانه‌ای ایجاد می‌کنند که صنایعی مانند فناوری، سلامت، زیبایی و غیره را متحول می‌کند.

بر اساس گزارش سازمان جهانی کارآفرینی (GEM)، تخمین زده می‌شود که سالانه 305 میلیون استارت آپ ایجاد می‌شود. در سال 2023، تعداد فزاینده‌ای از استارت‌آپ‌ها روی فناوری مالی (فین‌تک)، هوش مصنوعی (AI)، فناوری بلاکچین و مدیریت داده‌ها متمرکز شده‌اند.

25 استارتاپ برتر جهان در سال 2023

در ادامه فهرستی از استارتاپ‌های برتر سال 2023 آورده شده که همگی در مدل کسب‌وکار، بودجه، سهم بازار و فناوری خود پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌اند:

1-AiSight.ai (سابق SurveyAuto)

استارتاپ های موفق جهان

صنعت: هوش مصنوعی

سرمایه‌گذار: بنیاد بیل و ملیندا گیتس

بودجه: نامشخص

AiSight یک پلتفرم تجزیه و تحلیل داده ارائه کرده که به کاربران امکان می‌دهد نظرسنجی‌های سفارشی ایجاد و عملکرد را ارزیابی کنند.

این شرکت همچنین از یادگیری ماشینی برای تجزیه و تحلیل تصاویر ماهواره‌ای استفاده می‌کند که به جمع‌آوری داده‌هایی مانند تراکم جمعیت کمک می‌کند. این به ویژه برای انجام تحقیقات در مناطق دور افتاده و کشورهای در حال توسعه مفید است.

2- SoundHound

25 استارتاپ برتر جهان

صنعت: هوش مصنوعی

سرمایه‌گذار: Bracket Capital

بودجه: 351 میلیون دلار

پلتفرم هوش مصنوعی صوتی SoundHound به برندها اجازه می‌دهد تا با استفاده از زبان، لحن و پیام مورد نظر خود دستیارهای مکالمه سفارشی ایجاد کنند. به عنوان مثال، یک رستوران می‌تواند یک دستیار صوتی برای سفارش خودکار تلفن ایجاد کند، در حالی که یک سازنده خودرو می‌تواند از آن برای دستیار صوتی داخل ماشین استفاده کند.

3- People.ai

ایده استارتاپ خارجی 2023

صنعت: هوش مصنوعی

سرمایه گذاران: Y Combinator، Andreessen Horowitz، Lightspeed Ventures

بودجه: 200 میلیون دلار

پلتفرم درآمد این شرکت با استفاده از هوش مصنوعی به تیم‌های سازمانی در فروش، بازاریابی و خدمات مشتری یاری رسانیده و می‌تواند به کسب و کارها در تجزیه و تحلیل فرصت‌های درآمدسازی کمک کند.

People.ai تماس‌ها، فعالیت‌ها و تعامل با مشتری را مستند می‌کند و بینش‌های عملی را برای کمک به رشد کسب‌وکار به شرکت‌ها ارائه می‌کند.

4- Snackpass

ایده استارتاپ غذا موفق جهانی 2023

صنعت: تجارت الکترونیک

سرمایه‌گذار: Andreessen Horowitz

بودجه: 400 میلیون دلار

اسنک پاس یک کسب و کار الکترونیکی به شمار می‌رود که توانسته است موفقیت زیادی کسب کند و در مسیر رشد و توسعه به خوبی گام برمی‌دارد. این استارتاپ حوزه تجارت الکترونیک با بودجه‌ای بالغ بر 400 میلیون دلار یک برنامه سفارش غذای آنلاین است. در واقع اسنک پاس این امکان را برای مشتریان رستوران‌ها و کترینگ‌های مختلف فراهم می‌کند تا بدون حتی یک دقیقه معطلی غذای خود را سفارش داده و تحویل بگیرند.

Snackpass سفارش غذا را با رسانه‌های اجتماعی ترکیب کرده است. برنامه‌ای که مانند سفارشات پیکی است و ویژگی‌های دیگری همچون جوایز و امکان سفارش برای دوستان را مهیا کرده و در چندین دانشگاه در ایالات متحده محبوبیت پیدا کرده است.

5- Eatigo

استارتاپ متحول کننده صنعت غذا 2023

صنعت: تجارت الکترونیک

سرمایه گذار: Tripadvisor

بودجه: 25.5 میلیون دلار

Eatigo در سال 2013 تأسیس شد و دفتر مرکزی آن در بانکوک، تایلند است. این استارتاپ، یک پلتفرم برتر رزرو رستوران در بسیاری از کشورهای آسیایی است. کاربران می‌توانند رستوران‌ها را جستجو و رزرو کرده و از طریق اپلیکیشن درخواست تخفیف کنند. کاربران همچنین می‌توانند از نظرات، عکس‌ها، مکان‌ها و منوها برای تصمیم‌گیری در مورد مقصد خود استفاده نمایند.

6- Blinkist

ایده های استارتاپی

صنعت: فناوری آموزش

سرمایه گذاران: Insight Partners، Greycroft

بودجه: 34.8 میلیون دلار

Blinkist یک اپلیکیشن حاوی بیش از 2.5 هزار کتاب غیرداستانی صوتی است که کاربران می‌توانند در دستگاه‌های تلفن همراه خود به آنها دسترسی داشته باشند. این استارتاپ منحصر به فرد یک راهکار مناسب برای دانشجویان و متخصصان پرمشغله برای خواندن کتاب است.

7- Babbel

ایده استارتاپ موفق حوزه فناوری آموزش 2023

صنعت: فناوری آموزش

سرمایه گذاران: IBB Ventures، NGP Capital، REV

بودجه: 33.3 میلیون دلار

Babbel یک برنامه یادگیری زبان است که به خاطر درس‌های جذاب، کوچک و کاربردی خود شناخته شده است. دروس این برنامه مبتنی بر مکالمات دنیای واقعی است، دارای فناوری تشخیص گفتار برای کمک به تلفظ است، و از بازی‌ها و پادکست‌ها برای کمک به زبان آموزان برای یادگیری بهتر زبان استفاده می‌کند. استارتاپ بابل با بودجه حدوداً 33 میلیون دلاری راه‌اندازی شده است.

8- Realworld

ایده استارتاپی موفق حوزه فناوری آموزشی و برنامه های کاربردی 2023

صنعت: فناوری آموزشی / برنامه های کاربردی

سرمایه گذاران: Bezos Expeditions، Techstars

بودجه: 7.7 میلیون دلار

Realworld در سال 2017 تأسیس شد و اپلیکیشنی است که ابزارها و منابعی را در اختیار بزرگسالان قرار می‌دهد تا مهارت‌های زندگی مانند ثبت مالیات، پس‌انداز برای دوران بازنشستگی، خرید خانه یا گرفتن حیوان خانگی، بیاموزند. این برنامه برای افراد رایگان (با خریدهای درون برنامه‌ای) و برای شرکت‌ها به صورت سفارشی سازی برای کمک به کارمندان جدید و جوان‌تر برای تربیت نیروی کار در دسترس است.

9- Securitize

استارتاپ برتر جهان در حوزه فین تک 2023

صنعت: فین تک

سرمایه‌گذار: مورگان استنلی

بودجه: 100.2 میلیون دلار

Securitize یک استارتاپ مبتنی بر بلاکچین است که دسترسی امن به بازارهای خصوصی را امکان‌پذیر می‌سازد. این اپ به معامله‌گران و سرمایه‌گذاران اجازه می‌دهد تا به فرصت‌های سرمایه‌گذاری مانند املاک و مستغلات، سهام، کالاها و موارد دیگر دسترسی داشته باشند.

10- Saie

استارتاپ برتر جهان در حوزه زیبایی و تندرستی در سال 2023

صنعت: زیبایی و تندرستی

سرمایه گذاران: Unilever Ventures، G9 Ventures

بودجه: نامشخص

Saie، یک استارتاپ زیبایی مبتنی بر استفاده از مواد مشتق شده از طبیعت بر تولید طیف وسیعی رنگ‌ها و کیت‌های زیبایی مراقبت پوست تمرکز دارد. هدف این برند استفاده از مواد بدون پلاستیک و قابل بازیافت، از بسته‌بندی تا تولید است.

11- Kinship

معرفی استارتاپ های موفق جهان 2023

صنعت: زیبایی و تندرستی

سرمایه گذاران: Sugar Capital، True Beauty Ventures

بودجه: 2.85 میلیون دلار

این استارتاپ زیبایی در ارائه خدمات مراقبت از پوست تخصص دارد. محصولات Kinship دارای گواهینامه Ocean Waste Plastic (OWP) و Forest Stewardship Council (FSC) هستند.

12- Golde

بهترین استارتاپهای 2023

صنعت: زیبایی و تندرستی

سرمایه گذاران: Rose Street Capital، Newtype Ventures

بودجه: نامشخص

Golde یک شرکت سلامتی است که از زردچوبه تک منشا در بسیاری از محصولات خود مانند آبمیوه، لاته آماده نوشیدن، چای درجه یک تشریفاتی و سایر مکمل‌های بهداشتی استفاده می‌کند. همچنین از سایر موادی چون کاکائو و محصولات مبتنی بر میوه استفاده می‌نماید. این برند در سال 2017 راه‌اندازی شد و در سال 2021 وارد لیست استارتاپ های موفق گردید.

13. NuvoAir

ایده راه اندازی استارتاپ 2023

صنعت: بهداشت و درمان

سرمایه‌گذار: Industrifonden

بودجه: 28.2 میلیون دلار

NuvoAir پلتفرمی است که بر ردیابی، بهبود و درمان تعداد بیشماری از مشکلات سلامت تنفسی متمرکز شده است. همچنین دستگاه‌هایی را ارائه می‌دهد که می‌توانند برای نظارت بر سلامت تنفسی مورد استفاده قرار گیرند و داده‌ها به طور خودکار با یک برنامه تلفن همراه برای نظارت یکپارچه ارسال شوند.

14- iRise

قدرتمندترین استارتاپهای دنیا 2023

صنعت: بهداشت و درمان

سرمایه‌گذار: دویچه بانک

بودجه: 47.6 میلیون دلار

iRise دستگاه‌های حرکتی رباتیکی تولید می‌کند که به افراد دارای معلولیت کمک می‌کند تا کارهای روزانه را انجام دهند. تمرکز این شرکت بر مهندسی و ساخت دستگاه های حرکتی برای افراد دارای ناتوانی اندام تحتانی است. این شرکت همه چیز از طراحی گرفته تا مکانیک، نرم افزار و مونتاژ دستگاه‌ها را پوشش می‌دهد.

15- Kindbody

ایده استارتاپی موفق بهداشت و درمان 2023

صنعت: بهداشت و درمان

سرمایه گذار: GV

بودجه: 181.3 میلیون دلار

Kindbody یک ارائه دهنده مراقبت‌های باروری است که خدمات مشاوره بارداری تا سلامت روان ارائه می‌دهد. Kindbody یک مرکز مراقبت مجازی به همراه تعدادی مکان‌های فیزیکی در 10 شهر ایالات متحده دارد که کمک‌رسانی را برای کاربران در امور باروری آسان می‌کند.

16- Chainalysis

استارتاپ بلاک چینی موفق 2023

صنعت: بلاکچین

سرمایه‌گذاران: Techstars، Accel، SV Angel

بودجه: 536.6 میلیون دلار

Chainalysis پلتفرمی است که برای کمک به محافظت از کاربران بلاکچین در برابر کلاهبرداری، هک و پولشویی طراحی شده است. نرم‌افزار ضد پولشویی این اپ مجموعه‌ای از منابع را برای شناسایی فعالیت‌های غیرقانونی در اختیار موسسات مالی، سازمان‌های دولتی و سایر اعضای اکوسیستم بلاکچین قرار می‌دهد.

17-Nodle.io

استاتاپ موفق حوزه اینترنت اشیا 2023

صنعت: اینترنت اشیا (IoT)

سرمایه‌گذاران: سرمایه گذاری بلاکچین

بودجه: 5 میلیون دلار

Nodle به کاربران این امکان را می‌دهد که هر چیزی را به اینترنت متصل کنند؛ از لوازم خانگی گرفته تا ردیاب‌های تناسب اندام، ساعت‌های هوشمند، حسگرهای هوا و موارد دیگر. این اپ امکان استفاده از گوشی‌های هوشمند را به عنوان راه اتصال شبکه فراهم می‌کند و به توسعه دهندگان اپلیکیشن موبایل اجازه می‌دهد تا به راحتی نرم‌افزار خود را به اینترنت اشیا متصل کنند.

18- Zypp

استارتاپ چیست؟

صنعت: اینترنت اشیا

سرمایه‌گذار: IANFund

بودجه: 50.9 میلیون دلار

Zypp، یک استارت آپ اشتراک اسکوتر و بزرگترین پلتفرم EV-as-a-Service مجهز به فناوری در هند است. این پایگاه بیش از 500 هزار کاربر دارد. برنامه آن به افراد اجازه می‌دهد تا قفل اسکوتر را باز کنند، سوار آن شوند، آن را پارک کنند و پول را در یک مکان پرداخت کنند.

19- XFarm

چطور یک استارتاپ راه اندازی کنیم؟

صنعت: اینترنت اشیا (IoT)

سرمایه‌گذاران: TiVenture

بودجه: 22.7 میلیون دلار

xFarm یک استارت‌آپ کشاورزی است که ابزارهایی را برای کمک به کشاورزان در کشاورزی دیجیتال ارائه می‌کند. روشی که از داده‌ها برای تصمیم‌گیری هوشمندانه‌تر در مورد آبیاری مزرعه، درمان‌های محصول، مدیریت موجودی و موارد دیگر استفاده می‌کند.

20- Infraspeak

مزایا و معایب کسب و کارهای استارتاپی 2023

صنعت: اینترنت اشیا (IoT)

سرمایه گذاران: TiVenture

بودجه: 16.7 میلیون دلار

Infraspeak در مدیریت تسهیلات تخصص دارد و به سازمان‌ها اجازه می‌دهد تا کنترل ساختمان‌ها، عملیات، دارایی‌ها و تیم‌های خود را از طریق یکپارچه‌سازی آنها با نرم‌افزار و اینترنت اشیا از طریق یک پلت‌فرم مدیریت تعمیر و نگهداری هوشمند به دست آورند.

با Infraspeak، هر کاربر در یک سازمان می‌تواند یک نقص فنی را مستقیماً به تکنسین‌های مربوطه گزارش دهد. این ابزار خرابی‌های یک سیستم الکتریکی را با توجه به نوع، مکان، تجهیزات یا اولویت شناسایی و اعلام می‌کند.

21- Kairos Living

بهترین استارتاپ های جهان در حوزه املاک و مستغلات 2023

صنعت: املاک و مستغلات

سرمایه‌گذار: N/A

بودجه: نامشخص

Kairos Living رویکردی مبتنی بر فناوری برای اجاره خانه ارائه می‌دهد. به مستاجران یک پورتال ساکن آنلاین، گزینه‌های پرداخت خودکار، خدمات تعمیر و نگهداری اضطراری 24 ساعته و ویژگی‌های خانه هوشمند مانند ورود بدون کلید را ارائه می‌دهد.

22- HomeLight

استارتاپ برتر جهان 2023 در حوزه املاک

صنعت: املاک و مستغلات

سرمایه گذاران: 500 استارتاپ، GV، Menlo Ventures

بودجه: 742.5 میلیون دلار

HomeLight یک پلتفرم املاک و مستغلات است که خدماتی را برای خریداران، فروشندگان و نمایندگان ارائه می‌دهد. این پلتفرم می‌تواند مسکن‌های محلی را با خریداران یا فروشندگان بالقوه خانه مطابقت دهد و خدمات فهرست‌بندی را برای درخواست دهندگان ارائه می‌دهد.

این پلتفرم همچنین وام‌های مسکن، خرید و فروش خانه و خدماتی به نام «فروش ساده HomeLight» ارائه می‌دهد که به صاحبان خانه اجازه می‌دهد تا خانه‌های خود را به صورت نقدی در کمتر از ده روز بفروشند؛ آن هم بدون نیاز به تعمیر یا کمیسیون نمایندگی.

23- Speechly

معرفی استارتاپ های موفق جهان در سال 2023

صنعت: نرم افزار و SaaS

سرمایه‌گذار: Cherry Ventures

بودجه: 2.2 میلیون دلار

Speechly نرم‌افزاری را برای توسعه‌دهندگانی که به دنبال ساخت دستیارهای صوتی در برنامه‌های خود هستند، ارائه نموده که می‌تواند به بهبود تجربه و تعامل مشتری کمک کند. موارد استفاده شامل خرید آنلاین و رونویسی در زمان واقعی است. در حال حاضر، بیش از 10 هزار کاربر در بیش از 140 کشور از Speechly استفاده می‌کنند.

24- ButterCMS

برترین استارتاپ های دنیا

صنعت: نرم‌افزار و SaaS

سرمایه گذار: N/A

تامین مالی: N/A

این استارت آپ مستقر در سانفرانسیسکو نرم‌افزار مدیریت محتوای پشتیبان (CMS) را ارائه نموده که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد محتوا و سیستم‌های وبلاگ را به برنامه‌های وب خود اضافه کنند. Butter همچنین داشبوردی را برای صاحبان سایت فراهم می‌کند تا محتوای خود را سازماندهی کنند و به اعضای تیم غیر فنی (مانند نویسندگان بازاریابی) اجازه می‌دهد بدون نیاز به کدنویسی محتوا را اضافه کنند.

25- Tego

ایده راه اندازی استارتاپ حوزه نرم افزار 2023

صنعت: نرم افزار و SaaS

سرمایه گذاران: Cherry Ventures

بودجه: 21.4 میلیون دلار

Tego یک برنامه شخصی است که می‌تواند برای ردیابی موقعیت مکانی در بین دوستان و اعضای خانواده استفاده شود. در مواقع اضطراری، این برنامه تضمین می‌کند که دوستان و خانواده کاربر فوراً موقعیت مکانی را در لحظه و به طور آنلاین دریافت می‌کنند. تنها با یک کلیک روی یک دکمه، می‌توانید همه افراد نزدیک به خود را در مورد جایی که هستید مطلع کنید.

منبع: hubspot ، investopedia

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array