به گزارش ایران دکونومی، رامین ربیعی، مدیرعامل گروه مالی فیروزه در این نشست اعلام کرد که این شرکت تا سال آینده به بورس ورود خواهد کرد و به تازگی نیز با راه‌اندازی صندوق اهرمی فیروزه موافقت شده و زمان پذیره‌نویسی به زودی اعلام خواهد شد.

ربیعی در این خصوص افزود: صندوق اهرمی به کاربران امکان سرمایه‌گذاری در بورس با قدرتی بیش از دارایی‌هایشان را می‌دهد. این صندوق با نظر مدیر صندوق می‌تواند تا دو برابر ارزش دارایی، اهرم داشته باشد؛ مثلاً در روندهای صعودی اگر ۱۰ میلیون در این صندوق سرمایه‌گذاری کنید، قدرت سرمایه گذاری شما تا ۳۰ میلیون افزایش پیدا می‌کند.

امیر تقی‌خان تجریشی، عضو هیات مدیره و معاون سرمایه‌گذاری فیروزه در ادامه ضمن اشاره به درک زبان اقتصادی دنیای مالی در جامعه گفت: بسیاری از مردم هنوز درک درستی از این قضیه ندارند. ایجاد این درک نیز کار شرکت‌هایی مثل فیروزه است که با همکاری همه بازیگران این صنعت و استمرار ایجاد می‌شود.

وی همچنین در خصوص کارگزاری فیروزه آسیا گفت: کارگزاری فیروزه آسیا میزبان ده‌ها هزار مشتری است و بر مبنای ارزش معاملات جزو ۲۰ کارگزاری برتر کشور می‌باشد و ارزش معامله‌های ماهانه این کارگزاری، حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار میلیارد ریال است.

فیروزا، نماد ارمغان فیروزه آسیا

جواد حسنی، مدیرعامل کارگزاری فیروزه آسیا در این نشست گفت: صندوق سرمایه‌گذاری ارمغان فیروزه آسیا که با نماد «فیروزا» شناخته می‌شود، در همه کارگزاری‌های کشور قابل معامله است و جایگزین مناسبی برای سپرده‌های بانکی می‌باشد. افزایش سقف جدید صندوق به ۱.۲ میلیارد واحد به تازگی صادر شده و حدود ۸۰ درصد از آن تکمیل شده است.

بازدهی این صندوق از طریق سرمایه‌گذاری حداقل ۸۰ درصدی در دارایی‌ها با درآمد ثابت، نرخ سود تعهدی ۲۷و نیم درصدی و بدون شکست را برای سرمایه‌گذاران فراهم کرده‌است.

فاطمه سرکاری، مدیرعامل شرکت سبدگردان توسعه فیروزه هم در رابطه با شرکت سبدگردان توسعه فیروزه افزود: سال ۸۹ اولین صندوق داخلی فیروزه با نام «فیروزه موفقیت» و با مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار تاسیس شد که حالا یکی از قدیمی‌ترین صندوق‌های سهامی فعال در بازار سرمایه است.

فیروزه و استارتاپ‌ها

در این رویداد ربیعی به سرمایه‌گذاری روی استارتاپ‌ها توسط فیروزه هم پرداخت و توضیح داد: ما در سال‌های اخیر تلاش کرده‌ایم در بخش سرمایه‌گذاری‌های جسورانه (Venture Capita) هم فعال باشیم. با اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه ICT کند شده است، اما ما روی استارتاپ‌های خوبی از جمله شیپور، تازه‌بار، الوپیک، استودیوی بازی‌سازی کاریزما، داستانِ‌من، سازیتو، پونیشا سرمایه‌گذاری کردیم و معتقدیم با این که شرایط حیات و بقای استارتاپ‌ها سخت شده است، اما ما تیم‌های خوبی را شناسایی کرده‌ایم و این تیم‌ها روند رشد خوبی را پشت سر گذاشته‌اند.

عملکرد ۱۸ ساله فیروزه

رامین ربیعی درباره عملکرد ۱۸ساله گروه مالی فیروزه، با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ نیروی انسانی متخصص و متعهد در این گروه مالی مشغول به فعالیت و خدمت‌رسانی هستند گفت که مدیریت ۱۶ نهاد مالی و ۱۰ صندوق سرمایه‌گذاری در ایران و اروپا را به عهده دارند.

وی تشریح کرد: گروه مالی فیروزه در تملیک و توسعه شرکت‌های سرمایه‌گذاری بورسی فعال بوده و با خرید بلوک مدیریتی پنج شرکت سرمایه‌گذاری بورسی و یک شرکت سرمایه‌گذاری غیربورسی، نه‌تنها ساختار این شرکت‌ها را بهبود داده، بلکه باعث رشد سودآوری آنها نیز شده است.

او در ادامه دارایی تحت مدیریت گروه مالی فیروزه را حدود ۲۲ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: انجام ۱۹ سرمایه‌گذاری در شرکت‌های خصوصی و ۱۴ سرمایه‌گذاری در شرکت‌های فناوری‌محور ازجمله فعالیت‌‌های فیروزه در ۱۸ سال گذشته بوده است. همچنین این گروه مالی پنج شرکت بورسی فعال در بازار سرمایه دارد.

طبق گفته ربیعی، نخستین صندوق سرمایه‌گذاری سهامی ویژه سرمایه‌گذاری در بورس تهران برای سرمایه‌گذاران بین‌المللی تحت نظارت قوانین اروپا و نخستین صندوق سرمایه‌گذاری اوراق درآمد ثابت ویژه سرمایه‌گذاری در بورس تهران برای سرمایه‌گذاران بین‌المللی تحت نظارت قوانین اروپا و تأسیس نخستین صندوق شاخصی قابل‌ معامله در بورس تهران مشابه صندوق‌های سرمایه‌گذاری بر مدار شاخص بازارهای بین‌المللی با نام صندوق شاخصی ۳۰ شرکت بزرگ فیروزه در سال ۱۳۹۳ توسط گروه مالی فارابی در بازار سرمایه تأسیس شده است.

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array