به گزارش ایران دکونومی، عیسی زراع‌پور وزیر ارتباطات در حاشیه نشست وزرای ارتباطات عراق، پاکستان و ایران در جمع خبرنگاران در مورد حضور استارلینک در ایران توضیح داد: ما از فعالیت پلتفرم‌های خارجی و ارائه‌دهندگان اینترنت ماهواره‌ای منوط به اینکه قواعد کشور را رعایت کنند استقبال می‌کنیم. هفته گذشته در اجلاس RRB ITU که تقریباً بالاترین نهاد تصمیم‌گیری در حوزه ارتباطات رادیویی ذیل اتحادیه جهانی مخابرات است با پیگیری جمهوری اسلامی ایران، استارلینک را مکلف کردند برای فعالیت در ایران اقدام به اخذ مجوز کند.

وزیر

وزیر ارتباطات همچنین از نبود آمار دقیق در مورد دریافت‌کنندگان اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در ایران گفت: ارائه‌دهنده در ایران نیست و ارقام مختلفی ذکر می‌شود، اما آمار دقیقی وجود ندارد. فکر می‌کنم قدم‌های خوبی برداشته شده. همین که استارلینک مجبور شده از ایران مجوز بگیرد خوب است و در قدم بعدی باید مجاب شود.

او این اتفاق را مقدمه فعالیت قانونی استارلینک در ایران را دانست. زارع‌پور البته تاکید کرد اینترنت ماهواره‌ای هیچ گاه جایگزین اینترنت پر سرعت فیبر نوری نخواهد شد.

بهمن ماه سال گذشته رئیس دفتر رئیس جمهور در نامه‌ای به زارع‌پور از وی خواسته بود شرایط بازگرداندن اینترنت به وضعیت عادی را بررسی کند. او در پاسخ توضیح داد: این عنوان، عنوان نامه دکتر توانگر، نماینده مجلس است که به رئیس جمهور نوشته بودند. عرف مکاتبات دفتر رئیس جمهور این است که عین آن را با همان عنوان برای دستگاه‌های مربوط جهت بررسی می‌فرستند.

او در مورد اقدامات صورت‌گرفته گفت: در کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال مسئله بررسی شد و پیشنهاداتی نیز ارائه کردیم. یکی از آنها بازنگری در بعضی مصادیق محدودیت‌ها بود. قبل از پایان سال نزدیک ۳۰۰ سرویس بازی‌های پرکاربرد و یک سری سایت‌ها را بازگشایی کردیم اما در مورد بقیه خواسته‌ها باید در جایگاه تخصصی خودش بررسی شود.

امیر محمدزاده لاجوردی، رئیس سازمان تنظیم مقررات نیز در مورد روند تمدید پروانه مخابرات گفت: زمانی که این نامه ارسال شد، خود مخابرات درخواستش را در خصوص تمام مواردی که در آن ذکر شده بود به سازمان تنظیم مقررات ارائه داد و در مورد همه آنها توافق شد. امیدواریم تا ۲۷ تیر ماه پروانه UNSP امضا شود.

منبع: پیوست

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array