به گزارش ایران دکونومی، به دلیل افزایش ارزش روزانه سهام عدالت، برخی از وارثان به دنبال انتقال آن هستند و طبق اعلام رییس سازمان بورس و اوراق بهادار این انتقال آغاز شده است.

دولت سامانه‌ای را تحت عنوان سامانه میراث، به منظور انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث ایجاد نموده است. سامانه میراث، به صورت الکترونیکی فرآیند تقسیم و تسهیم هوشمند و همچنین انتقال دارایی متوفیان سهام عدات را به وارثین به انجام می‌رساند.

وراث متوفیان سهام عدالت از طریق شعب 4 بانک و دفاتر 44 کارگزاری منتخب در سراسر کشور می توانند انتقال سریع و رایگان اصل و سود سهام عدالت متوفیان را تا قبل از روز 10 اسفند ماه سال جاری انجام دهند تا سود این سهام را تا پایان امسال دریافت کنند.

این اقدام به صورت رایگان است و نیازی به پرداخت هیچ‌گونه وجهی نیست.

برای آغاز فرایند انتقال سهام متوفیان سهام عدالت به وراث می‌بایست به بانک‌های «ملی، ملت، پارسیان و تجارت» و کارگزاری‌های منتخب از جمله «معاملات آرتان، توسعه فردا، آتیه، سهام پژوهان، دانایان پارس، آبتین استاک، توسعه اندیشه دانا، آرمان تدبیر نقش جهان، شاخص سهام، سهم آشنا، ساوآفرین، سرمایه‌گذاری ملی، آراد ایرانیان، فارابی، هامرز، آسمان، نماد شاهدان، آگاه، مبین سرمایه، مفید، نهایت نگر، پویان، هوشمند رابین، شهر، تدبیرگران فردا، کاریزما، اندیشه و بینش پیشرو، بازار سهام، ملل پویا، آرمون بورس، آپادانا، اقتصاد بیدار، خبرگان، کالای خاورمیانه، بانک سامان، رفاه، سپه، پاسارگاد، انصار، تجارت، ملت و پارسیان، ملی و کارآفرین» مراجعه کنند.

مراحل انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث

افراد ابتدا باید کارهای مربوط به انحصار وراثت را انجام دهند و برگه حصر وراثت را دریافت کنند و کافی است که یکی از وراث سجامی باشد و مدارک مورد نیاز را به همراه داشته باشد.

در ابتدا باید به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به آدرس «Ddn.Csdiran.Ir» وارد شوند و در گام بعدی با ورود به بخش «امور سهام عدالت متوفی» و با وارد کردن کدملی و تاریخ تولد متوفی در بخش «استعلام نوبت تشکیل پرونده» نسبت به زمان فرارسیدن تشکیل پرونده و نوع دارایی متوفی آگاهی لازم را کسب کرده، پس از آن در صورت تائید زمان تشکیل پرونده می‌توانند به هر یک از دفاتر کارگزاری و بانک‌های منتخب مراجعه کنند و در پایان نیز پس از تشکیل پرونده در یکی از دفاتر، امکان پیگیری پرونده از طریق بخش «استعلام وضعیت پرونده» در درگاه یکپارچه برای تمامی وراث، قابل مشاهده خواهد بود.

مدارک لازم برای تشکیل پرونده

مدارک لازم شامل، تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، اصل یا تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت (با این توضیح که رسید متقاضی کارت ملی و یا گواهی شماره ملی ممهور به مهر سازمان ثبت احوال می‌تواند جایگزین کارت ملی باشد)، اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی (در صورتی که مادر در عداد وراث باشد؛ مستنبط از بند ب ماده ۸۹۲ قانون مدنی جهت کنترل حاجب، صفحات شناسنامه مربوط به تعداد فرزندان پدر و مادر متوفی نیز الزامی است) و در صورتی که متوفی دارای وصیت نامه رسمی باشد که در گواهی حصر وراثت نیز به آن اشاره شده است، ارائه اصل یا تصویر برابر با اصل وصیت نامه نیز ضروری است.

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array