به گزارش واحد ترجمه ایران دکونومی، حجم معاملات در صرافی‌های متمرکز به پایین‌ترین سطح خود در بیش از چهار سال گذشته در بحبوحه فشارهای نظارتی فزاینده از سوی تنظیم کننده‌ها و قانون‌گذاران ایالات متحده کاهش یافته است.

بر اساس گزارش 7 ژوئن (17 خرداد) از شرکت تجزیه و تحلیل ارزهای دیجیتال CCData، حجم معاملات اسپات و مشتقات ترکیبی در ماه می 15.7 درصد نسبت به ماه قبل از آن کاهش یافت و دومین ماه متوالی کاهش فعالیت معاملات ارزهای دیجیتال را نشان داد.

از آنجایی که داده‌ها فقط تا پایان ماه می (اردیبهشت) سال جاری هستند، هیچ تاثیری از شکایت‌های اخیر SEC علیه کوین‌بیس یا بایننس را در بر نمی‌گیرد.

CCData نشان می‌دهد که از بین تمام شرکت‌های بزرگی که از کاهش حجم معاملات رنج می‌برند، بایننس بیشترین ضربه را خورده است.

در ماه می، بایننس حتی بیشتر از کل سهم بازار خود را رها کرد و در مجموع به 43 درصد کاهش یافت که از اوج 57 درصدی خود در ماه فوریه (بهمن) پایین آمد. این سومین ماه متوالی بود که کل سهم بازار بایننس کاهش یافت.

این گزارش می‌گوید که این بخش عمده این کاهش را می‌توان به حذف معاملات کارمزد صفر برای جفت‌ ارزهای USDT بایننس نسبت داد، اما خاطرنشان کرد که صرافی بدون شک تحت فشار افزایش نظارت قانون‌گذاران در ایالات متحده است.

بزرگترین ذینفعان کاهش سهم بازار بایننس، صرافی‌های کریپتو بای‌بیت (Bybit)، بولیش (Bullish) و بیت‌مکس (BitMEX) بودند که هر کدام کمی بیش از 1 درصد از سهم بازار را بین مارس و می (اسفند 1401 و اردیبهشت 1402) به دست آوردند.

در 5 ژوئن (15 خرداد)، SEC از بایننس و مدیر عامل آن، چانگ پنگ ژائو (Changpeng Zhao) به دلیل عدم ثبت نام به عنوان بورس اوراق بهادار و ارائه اوراق بهادار ثبت نشده شکایت کرد. در عرض 24 ساعت، خروجی خالص از بایننس به بیش از 778 میلیون دلار رسید، اگرچه این شرکت به عموم مردم اطمینان داده است که دارایی‌های آن‌ها امن می‌ماند.

در 48 ساعت بعد، میانگین حجم معاملات در سه صرافی غیرمتمرکز برتر (DEX) 444 درصد افزایش یافت.

علیرغم کاهش حجم کلی معاملات، بیشتر به دلیل معاملات لحظه‌ای سهم بازار معاملات مشتقه در صرافی‌های متمرکز افزایش یافت و رکورد جدیدی را در این فرآیند ثبت کرد.

بر اساس این گزارش، بازار مشتقات در صرافی‌های متمرکز اکنون 79.5 درصد از کل بازار کریپتو را تشکیل می‌دهد که نسبت به 78.3 درصد در آوریل 1.2 درصد افزایش داشته است. با این حال، حجم کل مشتقات در ماه می 14.4 درصد کاهش یافت.

سلب مسئولیت: تلاش ایران دکونومی مبتنی بر ارائه محتوای مفید صرفاً جهت افزایش آگاهی مخاطب است و توصیه مالی محسوب نمی‌گردد.

مترجم:‌ مهدی گچلو

ویراستار: تارا هدایتی

منبع: Cointelegraph

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array