به گزارش ایران دکونومی، وهاب قلیچ، مدیر همایش‌ها و کارگاه‌های آموزشی و عضو هیئت‌علمی پژوهشکده پولی و بانکی کشور که دبیر اجرا و هماهنگی دهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت نیز است در خصوص این همایش توضیح داد: همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت همانند سال گذشته با برنامه‌هایی نظیر نشست‌های تخصصی ارائه محصولات، نشست‌های علمی، کارگاه‌های ارائه محصول، کارگاه‌های آموزشی، نشست‌های ارائه مقالات، جشنواره دکتر نوربخش و… همراه است.

به گفته او فراخوان ارسال مقاله با چهار محور اصلی در وب‌سایت همایش منتشر شده و علاقه‌مندان به ارسال مقالات علمی تا ٢٠ مهرماه برای ارسال مقالات علمی خود مهلت دارند.

او توضیح داد: از مقالات برتر در اختتامیه همایش تقدیر شده و علاوه بر آن با تأیید هیئت تحریریه فصلنامه علمی و پژوهشی پژوهش‌های پولی و بانکی در این فصل‌نامه هم منتشر خواهند شد. علاوه بر آن چند سالن همایش نیز به ارائه مقالات سفارشی اختصاص دارد.

قلیچ در خصوص جشنواره دکتر نوربخش نیز گفت: این جشنواره به شناسایی و معرفی نوآوری‌های برتر نظام بانکی و صنعت پرداخت در یک سال اخیر (١ مهر ١۴٠١ الی ٣١ شهریور ١۴٠٢) اختصاص دارد. طرح‌ها پس از ارسال، ارزیابی و بررسی می‌شوند و از طرح‌های برتر و به عبارتی برگزیدگان جشنواره دکتر نوربخش در اختتامیه جشنواره تقدیر و تشکر به عمل می‌آید.

لازم به ذکر است که دوره نهم همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برگزار شد‌؛ قلیچ در خصوص دلایل تغییر محل برگزاری به مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما توضیح داد: رویکرد ما این است که وجهه علمی همایش برجسته‌تر از موضوعات نمایشگاهی باشد و ظرفیت مناسب‌تری در صداوسیما برای بخش‌های علمی همایش فراهم است.

او همچنین در نهایت تأکید کرد: به زودی فرم‌های اسپانسری را برای شرکت‌هایی که تمایل دارند به هرشکلی از همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت حمایت کنند ارسال می‌کنیم.

بانکداری الکترونیک

تا به حال دو جلسه کمیته علمی همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت برگزار شده است. علی عبداللهی، مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک در حاشیه جلسه کمیته علمی دهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت، گفت: بناست تا در دهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت به ابعاد مختلف بانکداری هوشمند پرداخته شود و به همین دلیل، عنوان گذار به بانکداری هوشمند برای این دوره از همایش انتخاب شده است.

عبداللهی در خصوص سرفصل این دوره از همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت، توضیح داد: «امروزه پارادایم مبتنی بر هوشمندسازی در لایه‌های مختلف در حال شکل‌گیری است و ما می‌توانیم در خصوص واژه‌هایی مانند اقتصاد هوشمند، بانکداری هوشمند، شهر هوشمند و… صحبت کنیم.»

او با بیان اینکه سطح هوشمندی از سیستم‌های فنی بالاتر رفته، گفت: امروزه ما می‌توانیم درخصوص پدیده‌های رفتاری، اجتماعی و اقتصاد هوشمند هم صحبت کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک در ادامه تأکید کرد که همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت تأثیر بسزایی بر اکوسیستم بانکداری الکترونیک خواهد داشت و به تعبیر من این همایش همانند یک دانشگاه فرصت تبادل علم، دانش و تجربه را میان فعالان صنعت فراهم می‌کند.

رضا قربانی، رئیس کمیسیون فين‌تک نصر تهران نیز در حاشیه این جلسه در خصوص دهمین دوره همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت گفت: این همایش جز معدود همایش‌هایی است که توسط نهادهای حاکمیتی رگولاتوری برگزار می‌شود و بر فضای کسب‌‌وکاری تأثیرگذار است.

قربانی همچنین با اشاره به فینتک‌ها گفت: اگر نگاه ما فینتک‌ها فرصت‌محور نباشد و کماکان آن‌ها را به دید تهدید ببینیم و محدودشان کنیم نمی‌توانیم از ثمره فینتک در سال‌های آینده بهره‌مند شویم.

منبع: راه پرداخت

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array