به گزارش ایران دکونومی، امیرحسین میرابادی، معاون مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری اظهار کرد: اینوتکس به یک برند نمایشگاهی برای حوزه فناوری و نوآوری کشور تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه دو سال درگیر کرونا بودیم و رویداد حضوری کم رنگ تر شده بود، اما امسال خداروشکر زودتر از موعد پایان ثبت نام ظرفیت نمایشگاه، شرکت کنندگان به حد نصاب رسید و ظرفیت تکمیل شد، ادامه داد: استقبال خوبی شده است و مهمان های ویژه و متنوعی از کشورهای خارجی داریم که این فضا می تواند به ایجاد ارتباطات در حوزه کسب و کار بین‌المللی و شبکه سازی زیست بوم فناوری و نوآوری منتج شود.

معاون مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ادامه داد: امسال یکی از تفاوت ها وجود پاویون علمی کشورهای خارجی با تمام توان است. همچنین امسال مهمان ویژه ای را از روسیه داریم که دستیار ویژه رییس جمهور روسیه است که این امر نشان دهنده تقویت ارتباطات و ایجاد زمینه توسعه همکاری با کشور روسیه است.

وی با بیان اینکه تفاهم نامه‌ای در حوزه های کلان علم و فناوری بین معاونت علمی و فناوری و دولت روسیه منعقد خواهد شد، گفت: این تفاهم نامه در سه حوزه مبتنی بر ماموریت های معاونت علمی است که شامل حوزه علم، توسعه فناوری و اقتصاد دانش بنیان است.

میرابادی تصریح کرد: صندوق پژوهشگران در بنیاد علم و بنیاد علمی روسیه همکاری خواهند داشت. همچنین بازار سازی بین دو کشور، تسهیل قوانین بین دو کشور، اقتصاد دانش بنیان و حوزه زیست فناوری، نانو و هوش مصنوعی در دستور کار است.

منبع خبر: ستاد خبری نمایشگاه اینوتکس 2023

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array