به گزارش ایران دکونومی، رضا تقی‌پور، نماینده تهران در مجلس در پنل مخابراتی بیست و چهارمین نمایشگاه تلکام از اصلاح تعرفه‌ های اینترنت خبر داد و این مسئله را به عنوان یکی از راه‌های جبران خلا سرمایه‌گذاری دانست.

تقی‌پور، در مورد کارهای مجلس در رابطه با برنامه ملی هوش مصنوعی افزود: «ما در مجلس بر این تاکید کردیم که طی ۶ ماه آینده باید برنامه ملی هوش مصنوعی در کشور تدوین شده، به تصویب برسد و طبیعتاً این برنامه شاخص‌های قابل اندازه‌گیری داشته باشد تا با کمک این شاخص‌ها بتوانیم به صورت جهشی در هوش مصنوعی و سایر حوزه‌هایی که عقب‌ماندگی داریم جلو بیفتیم. تعداد احکام و مواردی که در برنامه هفتم توسعه آمده تقریباً در مورد حوزه ارتباطات بی‌سابقه است و امیدواریم شرکت‌های این حوزه از فرصت‌های این برنامه به خوبی استفاده کنند.»

داوود زارعیان، معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران، نیز در این پنل، در خصوص اصلاح تعرفه‌ها گفت: «ما در شرکت مخابرات ایران ۲میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان سود داشتیم که امسال کل صنعت ICT با تمام پیشرفت‌ها چنین درآمدی نداشت. متعادل‌سازی تعرفه‌ها و سرمایه‌گذاری در ارتباطات کشور می‌تواند درآمد چند برابری در این حوزه آورده و باعث رشد آن شود.»

همچنین فریبرز نژاددادگر، دبیر اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران، در پاسخ به این سوال که آیا تلکام منجر به انقلاب صنعتی چهارم می‌شود، از اهمیت جذب شرکت‌های خارجی به نمایشگاه‌های تلکام بیان کرد: «امسال بر خلاف سال‌های گذشته در تلکام به زیرساخت‌ها نگاه کردیم. اگر بتوانیم همین روند را ادامه دهیم سال آینده می‌توانیم با کمک تشکل‌ها، شرکت‌های خارجی یا حداقل شرکت‌های تاثیرگذار کشورهای همسایه در این عرصه را به این نمایشگاه اضافه کنیم و به هدفی که در این سال‌ها دنبال کرده بودیم برسیم.»

نماینده مجلس تعرفه اینترنت

زارعیان همچنین در خصوص پیشرفت زیرساخت‌ها تشریح کرد: «اگر تا سال گذشته شعار داده می‌شد که ما می‌خواهیم فناوری‌های آی‌سی‌تی را به خدمت بگیریم، امسال تلکام کشور عملا وارد این حوزه شد و چیزی که امروز در نمایشگاه می‌بینیم دیگر توجه به زیرساخت‌ها نیست. ما در این حوزه به آسودگی خیال رسیده‌ و وارد مرحله‌ای شده‌ایم که اگر مشتریان از ما سرویسی بخواهند می‌توانیم در اختیارشان قرار دهیم.»

داوود ادیب، رئیس اتحادیه صادرکنندگان شرکت مخابرات ایران، در مورد اهداف محقق شده نمایشگاه تلکام اذعان داشت: «رتبه ما در بستر زیرساختی ۹۷ است و این به دلیل ساختار حاکمیتی و قانون‌گذاری است. باید حاکمیت از شرکت مخابرات حمایت کند، زیرا اگر این شرکت به عنوان بزرگ‌ترین اپراتور منطقه موفق نباشد، سرمایه‌گذاری‌های این اکوسیستم به خارج از کشور منتقل می‌شود.»

کانال یوتیوب ایران دکونومی

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array