گفتگوی اختصاصی رسانه ایران دکونومی با «محمدرضا معبودیان» رئیس کمیسیون هوش مصنوعی و علم داده نصر تهران.

رئیس کمیسیون هوش مصنوعی با اشاره به اقدامات این کمیسیون، عنوان کرد: «ما در دوره اول کمیسیون هوش مصنوعی می‌بایست اکوسیستم را شکل می‌دادیم، اولین کار این بود که مشخص کنیم چند شرکت در حوزه هوش مصنوعی فعال هستند و یا تمایل به فعالیت دارند. در این دوره بود که گروه‌های تلگرامی متعددی ایجاد و 120 شرکت فعال در حوزه هوش مصنوعی شناسایی شد.»

وی افزود: «شرکت‌ها باید با ارکان مختلف حاکمیتی در تعامل باشند، به این منظور گروه‌هایی ایجاد شد تا نیازمندی‌های بخش خصوصی و دولتی مشخص شود تا بتوانند با هم در تعامل باشند.

پس از مشخص شدن نیازمندی‌های بخش دولتی و شرکت‌های خصوصی، مشخص شد در حوزه هوش مصنوعی مشکل تزریق بودجه داریم. بنابراین به این نتیجه رسیدم که هوش مصنوعی صنعتی را باید درگیر کنیم. در دور اول کمیسیون هوش مصنوعی 120 شرکت فعال شناسایی شد و این تعداد در حال حاضر بین 200 تا 500 شرکت است.»

«معبودیان» در ادامه با اشاره به نقش رگولاتور در کمیسیون هوش مصنوعی، اذعان داشت: «مهمترین کاری که ما در کمیسیون کردیم این  بود که برای حوزه‌های مختلف حاکمیتی جا انداختیم که حاکمیت باید به تناسب در 4 حوزه اقدام داشته باشد:

اول تضمین خرید

دوم تسهیل گری، که همان وام و زیرساخت و..است

سوم نظاره گری

و تنظیم گری»

ادامه گفتگو را در ویدئو زیر ببینید.

لینک کوتاه :
اشتراک گذاری : Array